Skip navigation

SSP Finland uudistaa palvelupisteitään ympäri Suomen

Artikkeli julkaistu
17.10.2014 klo 06:42
Kongressikeskus Helsingin lentokentällä.
Helsinki-Vantaalla avattu My City Shop & Café sekä uudistettu Congress T2 Helsinki Airport ovat esimerkkejä SSP Finlandin tuoreimmista uudistuksista.

Finavialla on käynnissä mittava Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus. Sen myötä lentoasemalle avataan tulevina vuosina lähes 70 uutta tai uudistettua ravintolaa ja myymälää.

Myös Finavian pitkäaikainen kumppani SSP Finland on mukana uudistustalkoissa. Kesällä 2014 ravintolaoperaattori uudisti Helsinki-Vantaalla sijaitsevat kongressitilansa täysin uuteen uskoon.

Tyylikäs Congress T2 Helsinki Airport huokuu skandinaavista muotoilua ja designia. Pohjolan tunnelma välittyy myös kokoushuoneiden, kuten Pohjanmaa, Savo ja Kainuu, nimissä. SSP Finland tarjoaa lentoaseman matkustajille jatkossa myös VIP-palveluita.

SSP Finlandin uusin avaus on Terminaali 2:ssa sijaitseva My City Shop & Café, joka tarjoaa saapuville matkustajille kahvilaelämyksen lisäksi lahjaideoita, tuliaisia, kosmetiikkaa ja herkkuja. My City Shop & Café on operaattorin ensimmäinen kahvila-myymälä-konseptilla toimiva palvelupiste.

Uudistuksia myös maakuntakentillä

SSP Finland jatkaa palvelupisteidensä mittavaa uudistusta Helsinki-Vantaalla tulevina vuosina. Lisäksi se investoi palvelupisteisiinsä Turun, Rovaniemen ja Oulun lentoasemilla.

Esimerkiksi Turussa matkustajia palvelee uuden raikkaan ilmeen ja nimen saanut suosittu Turku Café (ent. Hello Café Turku).

Tutustu Helsinki-Vantaan palvelutarjontaan

Lue lisää palvelu-uudistuksesta

Lähde: SSP:n tiedote 29.9.2014

 

Matkustus