Skip navigation

Urban Food Market, Helsinki Sausage Co. ja Chocolatique saapuivat Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
23.07.2014 klo 10:10
Mies istuu pöydän ääressä ravintolan edessä.
Helsinki-Vantaalle on avattu kolme uutta palvelupistettä. Lentoasemalla voi nyt herkutella muun muassa tuoreella minttuteellä, laadukkailla makkaroilla ja premium-suklaalla.

Ravintolaoperaattori HMSHostin uudet ravintolapisteet Urban Food Market ja Sausage Co. tarjoavat herkkuja makeaan ja suolaiseen nälkään.

Hot dogeja, makkaroita ja täytettyjä leipiä

Urban Food Marketin asiakkaat voivat nauttia paikan päällä täytetyistä leivistä, hot dogeista ja tuorepuristetuista mehuista sekä muista virvokkeista. Piste sijaitsee terminaali 1:ssä ennen turvatarkastusta, joten se palvelee myös saattajia ja vastaantulijoita.

Helsinki Sausage Co. puolestaan tarjoaa nimensä mukaisesti laadukkaan valikoiman makkaroita, hampurilaisia ja hot dogeja sekä kahvia ja muita virvokkeita.

Suussa sulavaa suklaata

Viehättävän Chocolatiquen valikoimasta löytyy suussa sulavaa premium-suklaata, kuten Karl Fazerin käsintehtyä suklaata, Godivan yksinoikeudella Helsinki-Vantaalle tuottamaa Helsinki-suklaata sekä makuelämyksiä muun muassa Butlersin, Lindtin, Amatllerin ja Duc d’On valikoimista. Tuotteita on saatavilla myös tyylikkäissä lahjapakkauksissa.

Sijainnit ja aukioloajat:

Urban Food Market
Helsinki Sausage Co.
Chocolatique, terminaali 2 (Non-Schengen), porttialue 33-34

 

Matkustus