Skip navigation

Uusi reittiavaus käynnistyi Miami-tunnelmissa

Artikkeli julkaistu
16.12.2014 klo 09:15
Finnairin miehistö kuvattavana lehdistölle Miami-reitin avajaisissa.
Finnairin uutta Helsingin ja Miamin välistä reittiavausta juhlittiin lentoasemalla tiistaiaamuna eksoottisissa tunnelmissa.

Helsinki-Vantaan lähtöporteilla 34–35 oli tiistaina 16.12. vastassa poikkeuksellinen näky.

Jonglööritemppuja taiteilevat baarimikot loihtivat matkustajille värikkäillä aurinkovarjoilla koristeltuja hedelmäsmoothieita. Valokuvaaja nappasi matkustajista valokuvia Miami-aiheisen kuvaseinän edessä. DJ:n letkeisiin rytmeihin kuului muun muassa Will Smithin kappale "Miami", jota mukaillen lennon miehistö toivotti matkustajat tervetulleeksi lennolle huudahtaen: "Welcome to Miami!"

Portilla juhlittiin Finnairin uutta reittiavausta Helsinki-Vantaan ja Miamin välillä. Uuden reitin ensimmäinen lento nousi kohti Miamin aurinkoa aamukymmeneltä. Lento laskeutuu Miamiin noin klo 14 paikallista aikaa.

Matkustajat pääsivät Miamin makuun herkullisilla hedelmäsmoothieilla.

Baarimikot viihdyttivät lennolle lähtijöitä jonglööritaidoillaan.

Matkustajat saivat mukaansa muistoksi valokuvan Miami-kuvaseinän edessä.

Myös lentäjät ja koko lennon miehistökin pääsivät valokuvattavaksi uniformuissaan.

Miamista Keski- ja Etelä-Amerikkaan ja Karibialle

Miami ja Etelä-Florida ovat suomalaisten suosikkilomakohteita ja alueella asuu paljon suomalaisia. Lento tarjoaa myös mahdollisuuden esitellä talvista Suomea yhdysvaltalaisille.

Miamista on hyvät jatkolentoyhteydet Karibialle ja Keski- ja Etelä-Amerikkaan. Lisäksi lento tarjoaa välilaskupaikan muihin Pohjois-Amerikan kohteisiin lennettäessä. Lennoilta on hyvät yhteydet myös Finnairin kotimaan lennoille sekä Ruotsiin ja Viroon.

Lento on osa Finnairin, American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian Atlantin yhteistyötä. Se tarjoaa matkustajille runsaasti mahdollisuuksia yhdistellä eri yhtiöiden lentoja ja reittivaihtoehtoja.

Miamiin kolmesti viikossa

Finnair lentää Miamiin kolme kertaa viikossa. 16.12. alkaen lennetään tiistaisin ja torstaisin ja 3.1. alkaen myös lauantaisin. Lennot jatkuvat 21.3.2015 saakka.

Lennot lennetään Airbus A340 -koneella.

Miami lomakohteena

Hae aikatauluja

Matkustus