Skip navigation

Vueling käynnistää kesälennot Barcelonaan

Artikkeli julkaistu
08.04.2014 klo 06:00
Vuelingin lentokone kiitotiellä.
Espanjalainen lentoyhtiö Vueling palaa jälleen kesäkaudeksi Helsinki-Vantaalle. Yhtiö operoi Barcelonan-reittiä 9. huhtikuuta alkaen.

Vueling lentää Helsingin ja Barcelonan väliä A320-konetyypillä neljä kertaa viikossa. Lento Barcelonasta laskeutuu Helsinki-Vantaalle kello 17.10. Aikataulun mukainen lähtöaika Helsingistä Barcelonaan on kello 17.55.

Barcelonaan operoivat myös Finnair ja Norwegian.

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja

Barcelona on Katalonian sydän

Barcelona on Koillis-Espanjassa sijaitsevan Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki. Asukkaita kaupungissa on viisi miljoonaa. Katalonialla on oma lippu, kieli (katalaani) ja kulttuuriperintö, johon kuuluvat niin Salvador Dalín maalaukset, Gaudín arkkitehtuuri kuin jalkapallojoukkueetkin.

Camp Nou on jalkapallojoukkue FC Barcelonan kotikenttä. Vuonna 1957 rakennettu stadion on Euroopan suurin. Sen lehtereillä on tilaa yli 100 000 katsojalle. Opastetuilla kierroksilla vieraillaan kentän lisäksi VIP-katsomoissa, pukuhuoneissa ja niiden vieressä sijaitsevassa kappelissa.

Stadionin yhteydessä sijaitsevassa museossa pääsee ihailemaan vanhoja pelipaitoja ja pokaaleita. Visca el Barça i visca Catalunya, eläköön Barça ja Katalonia!

Rantapallo.fi: Barcelonan vinkit ja hotellit

Matkustus