Ohita navigaatio

Aikuisten lomalla on aikaa nautiskella

Artikkeli julkaistu
24.08.2015 klo 06:00
Arkistointipäiväys
Pariskunta istuu aurinkotuoleilla rannalla ja pitävät toistensa kädestä kiinni.
Matkustus
Vain aikuisille suunniteltujen lomavaihtoehtojen suosio kasvaa, sillä ne tarjoavat rauhallisen tauon arjen aherrukseen.

Tänä päivänä lomamatkalle lähdetään hyvin erilaisilla kokoonpanoilla. Matkustetaan joko perheen, ystävien tai kumppanin kanssa.

Kolmen sukupolven lomat nostavat suosiotaan, kun isovanhemmat otetaan perhelomille viettämään aikaa lastenlasten kanssa.

Perheelliset matkustavat entistä useammin myös kahden kesken puolison kanssa. Tällöin loma pyhitetään rauhoittumiselle ja yhdessäololle sekä täydelliselle rentoutumiselle kiireisen arjen keskellä.

Vain aikuisille suunnitellut matkapaketit kiinnostavat myös isovanhempi-ikäisiä, jotka kaipaavat rauhallista lomailua ilman ylimääräistä vilskettä ympärillä.

Hyvä hotelli tärkeä

Kahdenkeskisellä lomalla halutaan hyvä hotelli, ja valtaosa valitseekin vain pariskunnille suunnitellun hotellivaihtoehdon.

Aikuisille tarkoitetut hotellit ovat valtaosin hyvätasoisia, ja niissä satsataan muun muassa tasokkaaseen ruokaan, ravintolan tunnelmaan sekä hyvinvointi ja -hemmottelupalveluihin.

Hyvien hotellien lisäksi aikuismatkailijat arvostavat rauhallisuutta ja ripausta luksusta.

Suosituimmat aikuisille suunnatut hotellit ovat konseptihotelleja, joiden palvelut ja taso ovat kohteesta riippumatta suurin piirtein samat.

Ykkösenä hyvä ruoka

Meiltä kysytään paljon hotellien ruuasta ja ravintoloista, ja myös lähialueen ravintolavaihtoehdot kiinnostavat. Monissa hotelleissa onkin nykyään omat viinikellarit ja keittiössä häärivät huippukokit.

Totta kai hotellin sijainnillakin on väliä, sillä aktiiviset nykymatkailijat haluavat tehdä muutakin kuin rentoutua hotellissa. Lähialueen palvelut ja nähtävyydet vaikuttavat merkittävästi hotellin valintaan.

Erityisesti yli viisikymppiset pariskunnat tuntuvat arvostavan hyvää sijaintia, mikä helpottaa liikkumista alueella.

Vain aikuisille

Suosituimpia kohteita ovat Thaimaa, Meksiko, Mauritius ja Jamaika sekä kestosuosikki Kanariansaaret. Kesäisin Kreikka ja Turkki sekä uudempana Kroatia houkuttelevat pariskuntia.

Aikuisille suunnatut lomavaihtoehdot ovat vakiinnuttaneet paikkansa markkinoilla.  Tänä päivänä ymmärretään, että entistä yksilöllisempi hotellisuunnittelu on askeleen pidemmälle vietyä asiakaspalvelua, kun jokaiseen tarpeeseen löytyy oma hotelli.

Asiakkaan kannaltahan parasta on se, että tarjolla on monenlaisille matkaseurueille ja erilaisiin matkasuunnitelmiin sopivia matkoja.

Vain aikuisille suunnattujen lomien tulevaisuus näyttää valoisalta, ja vaihtoehtoja löytyy koko ajan enemmän.

Matkustaminen kiehtoo ikäpolvesta toiseen, ja yhä iäkkäämmät ihmiset ovat hyvässä kunnossa. Itseen halutaan panostaa, ja se onnistuu helposti vain aikuisille suunnatun hotellin seesteisessä tunnelmassa.

Hae Helsinki-Vantaan lentoyhteyksiä