Skip navigation

Furlan mallistot kutsuvat lentomatkaajaa ostoksille Helsinki-Vantaalla

Artikkeli julkaistu
18.04.2015 klo 06:00
Furla brändin laukkuja.
Furla on yksi maailman arvostetuimmista italialaisista muotibrändeistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalla Furlan laukut ja muut tuotteet löytyvät M-Boxista portilla 34.

Laukkujen lisäksi valikoimassa on huiveja, lompakoita, meikkipusseja, aurinkolaseja, koruja, avaimenperiä ja vöitä.

Maailmalla Furla tunnetaan selvästi erottuvasta ja naisellisesta, mutta omaperäisestä tyylistään. Uutta ovat innovatiiviset valmistustekniikat ja yllättävät materiaalit.

Laukkujen ja asusteiden yksityiskohdissa on usein jokin juju, katsopa vaikka kevään kokoelman pikkulaukkujen lukkoratkaisuja!

Cruise-mallisto sopii maailmanmatkaajalle

Tämän kevään kokoelmasta löytyy aimo annos rohkeutta hedelmäisine väreineen ja yllättävine materiaalivalintoineen.

Energinen Cruise-mallisto on suunniteltukin rohkealle ja ennakkoluulottomalle maailmanmatkaajalle.

Varmoja kevään merkkejä ovat pastellisissa, hedelmäisissä ja sähäkän kirkkaissa väreissä hehkuvat, suositut Candy-sarjat laukut. Uusi laukku tekee kevään!

Ajattoman designin ja rohkeuden liitto

Vuonna 1927 perustetussa perheyrityksessä osataan yhdistää tinkimätön käsityötaito ja aikaa kestävä design viimeisimpään ajan henkeen, parhaita italialaisia perinteitä kunnioittaen.

Huolella suunnitellut laukut ja asusteet sopivat moneen menoon ja asukokonaisuuteen.

Furlan pääkonttori huolellisesti restauroidussa 1700-luvun villassa on yksi Bolognan kaupungin maamerkkejä. Villan tarkkaan harkittu tunnelma inspiroi Furlan omien liikkeiden sisustusta.

Furlan liike löytyy jokaisesta maailmanluokan ostoskeskuksesta ja -kadulta Shanghaista San Franciscoon. Ja nyt myös Helsinki-Vantaalta!

Katso M-boxin aukiolojat ja lisätiedot

Lähde: furla.com

Matkustus