Skip navigation

Järjestä kesäjuhlat ja kokoukset lentoasemalla

Artikkeli julkaistu
02.06.2015 klo 09:26
Helsinki-Vantaan uudistuneet kokous- ja VIP-tilat palvelevat asiakkaita myös kesällä. Järjestä kesän juhlat tai kokoukset tyylikkäässä Congress [email protected] Airportissa tai yksityisyyttä tarjoavassa VIP President -terminaalissa.

Kesätarjous: Kokoustilat puoleen hintaan 1.–31.7.2015

Tarjous on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8–16 välillä.

Tarjous ei koske kokous- eikä VIP-palvelupaketteja.

Uudistuneen kokouspakettihinnoittelun ansiosta suositut puolen ja koko päivän kokouspaketit ovat saatavilla alkaen viiden hengen ryhmille.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Varaa VIP President yksityiskäyttöön

Järjestä ikimuistoiset juhlat tai kokous inspiroivassa ympäristössä, Helsinki-Vantaan tyylikkäässä VIP President -terminaalissa.

Terminaalista ei tarvitse lähteä lennolle, mutta jos lähdet, kaikki lähtömuodollisuudet hoidetaan puolestasi. Oman tilauslentokoneen voi paikoittaa VIP President -terminaaliin eteen.

Tutustu tilaan

VIP-honeymoon – häämatkalle tyylillä

Yllätä hääpari ylellisellä lahjalla. Lentoaseman yksityisen VIP-loungen voi nyt varata ennen häämatkalle lähtöä kolmeksi tunniksi vain hääparin käyttöön.

Tilassa on tarjolla lasilliset kuohuvaa ja leivokset sekä kahvia, teetä ja virvokkeita.

VIP-koordinaattori huolehtii lähtöselvityksen hääparin puolesta ja saattaa heidät turvatarkastuksen läpi suoraan koneeseen. Tarvittaessa hääparille voidaan varata oma kuljetus ja yksityinen rajatarkastus.

Varaukset ja lisätietoja: SSP:n myyntipalvelu, puh. 020 762 9732

Lähde: SSP Finlandin uutiskirje 29.5.2015

Matkustus