Hyppää pääsisältöön

Kesän 2016 toivotuin uutuus – Tjäreborgin valmismatkat Kroatiaan

Julkaistu
18.10.2015 klo 07:00
Kroatian rantalomakohteet ovat tehneet uuden nousun. Suuren suosion vuoksi, Tjäreborg aloittaa ensi kesänä uudestaan tilauslennot Kroatiaan.

Kroatian matkojen kysynnän kasvu on huomattu selvästi viime kesänä. Tjäreborgin reittilennoilla tehtäviä Kroatian matkoja on myyty ennätysmäärä ja suosituimmat lomakohteet ovat olleet Makarska Rivieran lomakohteet, Dalmatian maakunnan pääkaupunki Split, sekä Dubrovnik.

Suuresta Kroatian matkojen kysynnästä johtuen Tjäreborgin ohjelmistoon lisätään ensi kesänä tilauslennot Kroatian Splitiin, jonne lennetään kerran viikossa kesäkaudella.

Näin tarjonnassa tulee olemaan laaja valikoima Kroatian matkoja, sekä joustavasti reittilennolla että vaivattomasti tilauslennolla.

- Kroatian tilauslentojen ottaminen takaisin tarjontaamme on minulle erityisen tärkeä ja iloinen asia. Haluamme tarjota mahdollisimman monelle suomalaiselle tilaisuuden tutustua uskomattoman kauniiseen Kroatian rannikkoon ja sen idyllisiin lomakohteisiin. Family Garden Waterman Resort Supetrus -perhehotellin myötä pystymme huomioimaan lapsiperheiden tarpeet entistä paremmin, kertoo Tjäreborgin toimitusjohtaja Regina Sippel.

Uutuuskohteena Brač ja Family Garden -perhehotelli

Adrianmeren kristallinkirkkaat ja puhtaat vedet houkuttelevat myös perheitä. Lapsiperheiden tarpeisiin tulee tarjontaan uusi lomakohde, Brač -saari, josta löytyy myös suosittu perhehotelli Family Garden.

Brač on Keski-Dalmatian suurin ja Adrianmeren kolmanneksi suurin saari. Vihreä Brač on yksi Kroatian aurinkoisimmista saarista ja se on tunnettu monista upeista rannoistaan. Bračin tunnetuin paikka on saaren eteläosassa sijaitseva Bol ja siellä Zlatni rat eli Kultainen niemeke. Tämä kullanvalkoinen ranta on koko Kroatian ja Adrianmeren tunnetuin ja kaunein ranta.

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja Kroatiaan

Lähde: Tjäreborg
Kuva: iStockphoto

Matkustus