Hyppää pääsisältöön

Kiertomatkalla koet kerralla enemmän

Julkaistu
29.10.2015 klo 07:00
Janoatko huippukokemuksia maailman hienoimmissa paikoissa? Oletko jo käynyt kiertomatkoilla, joilla näet ja koet enemmän kerralla? Miltä kuulostaisi vaikkapa Vietnamin ja Kambodzan yhdistelmämatka pimeän talven piristykseksi?

Erilaiset kiertomatkat ovat äärimmäisen suosittuja ja kuuluvat jo monen matkanjärjestäjän valikoimaan.

Yhdistelmämatkoilla vieraillaan useammassa eri kaupungissa, ja joskus päästään tutustumaan myös eri maihin. Kiertomatkan voi tehdä myös omatoimisesti, jolloin matkajärjestelyt voi räätälöidä täysin itselleen mieluisiksi.

Helpoimmalla pääsee, kun kiertomatkan varaa valmiina pakettina, johon sisältyy lentojen, majoituksen ja viisumin lisäksi usein myös suomalaisen oppaan palvelut. Joskus hintaan sisältyy myös erilaiset retket, kuljetukset ja jopa juomarahat oppaille ja kuljettajille.

Vietnam ja Kambodza yhdellä iskulla

Kiertomatkoja järjestää Suomessa muun muassa MatkaVekka, jonka yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Vietnamin ja Kambodzan yhdistelmä.

Matkalla tutustutaan Vietnamissa värikkääseen Saigoniin, viehättävään Hoi Aniin ja Hueen – vanhaan keisarilliseen kaupunkiin Parfyymijoen rannalla. Kambodzassa tutuksi tulevat muun muassa Angkor Wat, maan tärkein matkailukohde ja Kambodzan symboli, onhan se kuvattu myös maan lippuun.

Matkavekan kiertomatkoja suunnitellaan pohjautuen asiakkaiden toiveisiin, asiakaspalautteisiin sekä matkanjohtajien ja oppaiden raportteihin.

Palaute on ollut erinomaista: kauko- ja kiertomatkoilla käyneistä 97% suosittelisi niitä muillekin.

Lue myös matkatoimistovirkailijan blogi ”Kiertomatkalla kokee ja näkee paljon”.

Hae lentoja eri puolille maailmaa

Lähde: Matkavekka
Kuva: Wikimedia Commons, Sam Garza

Matkustus