Skip navigation

Lentoasemalle avattu kaksi uutta ravintolaa: Burger King ja Nordic Kitchen

Artikkeli julkaistu
22.05.2015 klo 06:20
Helsinki-Vantaan vasta-avattu Nordic Kitchen tarjoilee matkustajille skandinaavista ruokaa ympäri vuorokauden. Maailman toiseksi suurin hampurilaisketju Burger King toi kentälle ensimmäisen pikaruokaravintolan.

Lennon odottelu Helsinki-Vantaan Non-Schengen-alueella on nyt entistä maukkaampaa.

Pohjoisia makuja nimensä mukaisesti tarjoava Nordic Kitchen avasi ovensa matkustajille torstaina 21.5. Ravintolasta löytyy niin deli- ja baarituotteita kuin a la carte -annoksia.

Ruokalistalta löytyy skandinaavisia klassikoita, kuten Toast Skagen sekä herkullisia liha- ja kala-annoksia. Tarjolla on myös monipuolinen aamiaisvalikoima.

Nordic Kitchen palvelee asiakkaita portilla 35 ympäri vuorokauden.

Lentoasemalta saa nyt myös pikaruokaa, kun Burger King avasi ensimmäisen ravintolansa portille 36. Kesän aikana Burger King avaa toisen pisteen kaikille avoimessa Saapuvat 2A -aulassa.

Molempia uusia ravintolapisteitä operoi HMSHost.

Palvelu-uudistus loppusuoralla

Finavian käynnistämä Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus on loppusuoralla. Uudistuksen myötä lentoasemalle saapuu yhteensä noin 70 uutta tai uudistunutta myymälää tai ravintolaa.

Terminaali 2:n viimeiset uudistukset valmistuvat vuoden 2015 loppuun mennessä, minkä jälkeen uudistuksia tehdään terminaali 1:ssä.

Finavia kehittää Helsinki-Vantaata mittavasti. Käynnissä olevan 900 miljoonan euron kehitysohjelman tavoitteena on kasvattaa lentoaseman vaihtoliikennekapasiteettia ja valmistautua 20 miljoonaan vuosittaiseen matkustajaan vuonna 2020.

Lue lisää palvelu-uudistuksesta

Matkustus