Skip navigation

Lisää lentoja Helsinki-Vantaalta: Edinburgh, Billund, Svalbard

Artikkeli julkaistu
21.08.2015 klo 13:17
Finnair aloittaa suorat lennot 12 uuteen kohteeseen kesällä 2016. Luvassa on myös suoria lentoja Oulusta Etelä-Eurooppaan.

Finnair julkaisi uusia reittejä kesäksi 2016. Tässä uutuuskohteiden lista Helsinki-Vantaalta:

Edinburgh, Skotlanti

Huhtikuusta lokakuun loppuun Finnair lentää kolme kertaa viikossa Edinburghiin. Edinburgh tunnetaan keskiaikaisesta vanhasta kaupungistaan ja vuosittain elokuussa järjestettävä Edingburgh Festival Fringe -tapahtuma vetää kaupunkiin vierailijoita ympäri maailmaa.

Billund, Tanska

Tanskan Billundiin Finnair lentää päivittäin huhtikuusta 2016 alkaen vuoden ympäri. Billundissa sijaitseva Legoland-puisto on suosittu lomakohde. Billund on Tanskan toiseksi suurin lentokenttä ja Jutlannin alue on tärkeä elinkeinotoiminnan keskus.

Svalbard, Huippuvuoret

Finnair avaa ensimmäisenä lentoyhtiönä kansainvälisen yhteyden Huippuvuorten Svalbardiin ja lentää tähän Pohjoisen Jäämeren saaristokohteeseen kolmesti viikossa kesäkuusta elokuuhun. Svalbardin valtteja ovat koskematon arktinen luonto ja jylhät vuoristo- ja jäätikkömaisemat.

Pula, Kroatia

Finnair avaa uuden reitin Kroatiaan ja lentää Kroatian eteläosassa Adrianmeren rannalla sijaitsevaan Pulaan kahdesti viikossa keskikesän aikaan. Pulan hyvin säilynyt roomalainen amfiteatteri on yksi Kroatian suosituimmista nähtävyyksistä.

Dubrovnik ja Split, Kroatia

Finnair jatkaa lentoja myös Dubrovnikiin ja Splitiin ja tarjoaa kesällä 2016 yhteensä 14 viikoittaista lentoa Kroatian lomakohteisiin.

Kreikan saaret

Lisäksi Finnair lentää kesällä kerran viikossa myös Kreikan suosituille lomasaarille: Zakynthos, Skiathos, Santorini, Mytilene ja Preveza olivat aiemmin tilauslentokohteita, mutta muuttuvat kesällä 2016 reittilentokohteiksi.

Italia ja Bulgaria

Finnair tarjoaa suorat lennot kerran viikossa myös Italian Riminille ja Veronaan sekä Bulgarian Varnaan.

Lisäksi uusia lentoja Oulusta

Kesäkuun lopulta elokuun alkuun Finnair lentää kerran viikossa Oulusta Kreetan Haniaan ja Turkin Alanyaan yhdessä Aurinkomatkojen kanssa.

Lähde: Finnairin lehdistötiedote

Matkustus