Hyppää pääsisältöön

Lomamatkat vie etelänlomalle omalta kotikentältä

Julkaistu
22.10.2015 klo 10:00
Valmismatkojen järjestäjä Lomamatkat lennättää suomalaisia etelän lämpöön talvi-kevätkaudella 2015–16 yhteensä 13 lentoasemalta ympäri Suomen. Loma alkaa siis melkein kotiovelta.

Kohdevalikoimassa on keväällä mielenkiintoisena uutuutena Italian Sorrento, jonka retkitarjonta keväällä on vertaansa vailla. Luonnonihmeitä pääsee ihailemaan Madeiralla, jonka kausi jatkuu aina Kukkaiskarnevaaleille asti.

Lomamatkojen tarjonnasta löytyy myös suomalaisten suosikkeja: Kanariansaarten eri kohteita, Portugalin Algarve, Kypros, Espanjan Aurinkorannikko Costa del Sol sekä Mallorca, Kreeta ja Rodos.

Lentoja on Tampereelta, Turusta, Joensuusta, Porista, Kuopiosta, Jyväskylästä, Savonlinnasta, Oulusta, Kokkolasta, Lappeenrannasta, Vaastasta ja Rovaniemeltä.

Katso tästä paikkakuntakohteinen kohdetarjonta. Tiedot perustuvat 15. lokakuuta 2015 tilanteeseen.  Ajankohtaiset tiedot on hyvä tarkistaa Lomamatkojen kotisivuilta.

Helsingistä lennetään Gran Canarian ja Teneriffan lisäksi myös suoralla lennolla eksoottiseen Kuubaan ja tutumpaan Thaimaan Phuketiin. Talven suosikkikohteena on myös luksusta sykkivä suurkaupunki Dubai, josta matka voi jatkua myös rannalle Ras Al Khaimahiin.

Lomamatkat kuuluu pohjoismaiseen Primera Travel Group -matkanjärjestäjäkonserniin, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Konsernilla on kahdeksan omaa lentokonetta, jotka liikennöivät Primera Air -yhtiön väreissä.

Lähde: Lomamatkojen tiedote 20.10.2015

Matkustus