Hyppää pääsisältöön

Matkatreffit sokkona

Julkaistu
04.12.2015 klo 07:00
Sen oikean löytäminen ei aina ole helppoa. Matkatreffit sokkona tarjoaa nyt kolmelle parille mahdollisuuden lomaromanssiin.

Toiseen ihmiseen tutustuminen vaatii aikaa ja avointa mieltä. Kun mieli on korkealla ja puitteet rentouttavat, on myös itse vastaanottavaisempi uudelle ihastukselle. Lomalla pääsee näyttämään itsestään parhaat puolet ja on helpompaa tutustua uusiin ihmisiin, kun arjen häiriötekijät on poistettu.

Suomi 24 Treffit hakee nyt yhteistyössä Finnmatkojen ja Matkamessujen kanssa kaikista ikäryhmistä reippaita ja matkustusvalmiita sinkkuja, jotka ovat valmiita kohtaamaan rakkauden. Suomi24 Treffit valitsee hakijoiden joukosta toisilleen sopivimmat parit, jotka lähtevät reissuun.

- Olemme kehittäneet erillisen algoritmin, jonka avulla voimme löytää sinkuista toisilleen sopivimmat matkakumppanit. Suomi24 Treffit on ollut toiminnassa jo yli 15 vuotta ja kuukaudessa Suomi 24 Treffien kautta yli 1 300 paria löytää toisensa. Voitte laskea, kuinka paljon elämänkumppaneita ja rakastumisia on vuosien varrella ehtinyt kertyä. Kyllä sopivien matkakumppanien etsiminenkin meiltä onnistuu, kertoo Suomi24 Treffien kuluttajaliiketoiminnasta vastaava Jenny Nybom.

- Treffiohjelmien, -palveluiden ja -sovellusten suosion myötä myös ihmisten kynnys lähteä sokkotreffeille on laskenut. Halusimme lähteä kokeilemaan uutta tapaa lähestyä treffejä ja lähettää toisilleen sopivimmat parit tutustumaan toisiinsa stressittömään ympäristöön. Jos yksikin pareista pysyy yhdessä, olemme onnistuneet, kertoo Online Sales Manager Anna Maria Mettin Finnmatkoilta.

Parit tapaavat ensimmäistä kertaa Matkamessuilla 22.-24.1.2016. Heti seuraavalla viikolla parit pääsevät viikon mittaiselle Finnmatkojen lomalle. Matkan aikana parin tehtävänä on nauttia lomasta, tutustua toisiinsa sekä raportoida viikon pituisista lomatreffeistään sosiaalisessa mediassa.

- Haluamme tarjota Suomen sinkuille mahdollisuuden elämänkumppanin löytämiseen. Onhan elämä tehty nauttimista varten, sanoo Julia Melnik, Finnmatkojen viestintäpäällikkö.

Hakuaika on 27.11.2015 - 7.1.2016. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen.

Lue lisää: www.finnmatkat.fi/matkatreffit-sokkona

Lähde: Finnmatkojen tiedote 27.11.2015

Matkustus