Hyppää pääsisältöön

Suomen ensimmäinen Upper Crust avautui Helsinki-Vantaalle

Julkaistu
15.12.2015 klo 13:00
Kansainvälinen ravintolaketju on kuuluisa tuoreista, paikan päällä paistetuista ja täytetyistä patongeistaan.

Englannista lähtöisin olevan ravintolan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, oli sitten lähdössä lennolle aamuvarhaisella, lounasaikaan tai illansuussa. Kaikki Upper Crust -tuotteet on suunniteltu helposti mukaan otettaviksi.

- Mikäli olet aamulla liikkeellä, voit valita kahvisi seuraksi aamiaisvalikoiman takuuvarman BLT-patongin, joka sisältää rapsakkaa pekonia, tuoretta tomaattia ja raikasta salaattia. Klassista aamiaisvalikoimaa edustaa myös Salmon Benedict, jossa patongin välissä on herkullista kylmäsavulohta ja kananmunaa, Upper Crustia operoivan SSP Finlandin operaatiojohtaja Anne Immonen luettelee.

Perinteisen reseptin mukaan valmistettuja monivilja- ja hapanjuuripatonkeja paistetaan läpi päivän tuoreuden ja rapeuden takaamiseksi.

- Lounasaikaan hieman ruokaisampaa vaihtoehtoa kaipaavalle voin suositella mausteista Spicy Meatball-patonkia, joka on sesonkituotteena saatavilla talven ajan. Lämpimäksi iltapalaksi vaikkapa oluen seuraksi maistuvat varmasti herkulliset ”pizzapatongit” kuten perinteinen Margarita tai tuhti Meat Feast, Immonen kuvailee.

Makeannälkään Upper Crust tarjoaa muffinseja, flapjackejä ja espressopohjaisia kahvijuomia, kuten talvisen Salted Caramel Latten. Ravintolan juomatarjontaa täydentävät muun muassa englantilaiset oluet ja siiderit.

- Olemme uudistaneet Helsinki-Vantaan kaupallista valikoimaa merkittävästi viimeisen kahden vuoden aikana. On hienoa saada Suomen ensimmäinen Upper Crust lentoasemalle. Kansainvälisen ketjun piste monipuolistaa lentoaseman palvelutarjontaa entisestään ja piristää matkustajia freesillä tunnelmallaan, Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta iloitsee.

Ensimmäinen Upper Crust -ravintola avattiin Lontoon Waterloo Stationille vuonna 1986, minkä jälkeen brändi on levinnyt ympäri maailman ja kasvanut yli 100 toimipaikan ketjuksi.

Helsinki-Vantaan Upper Crust palvelee portilla 20.

Lähde: SSP Finlandin tiedote 14.12.2015

Matkustus