Hyppää pääsisältöön

Syyslomailija, saavu ajoissa Oulun lentokentälle

Julkaistu
14.10.2015 klo 11:40
Syysloma tuo runsaasti matkustajia Oulun lentoasemalle ja kentälle on syytä saapua hyvissä ajoin. Varaathan riittävästi aikaa matkatavaroiden luovutukseen, turvatarkastukseen, ostoksien tekemiseen ja kahvilassa käyntiin.

Syyslomailijoita on runsaasti liikkeellä erityisesti 15.–18.10. välisenä aikana. Pyydämme matkustajia saapumaan kentälle hyvissä ajoin.

Oman lennon tiedot voi hakea helposti lähden lennolle-sivultamme joko pöytäkoneella tai mobiililaitteella. Samalta sivulta saat pakkausohjeet sekä tietoa pysäköinnistä ja palveluistamme.

Sujuvasti matkaan

Pakkaa matkatavarasi huolella. Tarkista, mitä saat kuljettaa käsimatkatavaroissa ja mitkä esineet on pakattava ruumaan.

Tarkista passisi voimassaoloaika. EU-alueella matkustaessa riittää, että passi on voimassa matkan ajan. Kaukokohteissa passin vaadittu voimassaoloaika saattaa vaihdella, joten passi- ja viisumivaatimukset on hyvä selvittää etukäteen. Tietoa saat esimerkiksi kohdemaasi suurlähetystöstä.

Oulun lentoasemalla voit tehdä lähtöselvityksen itse automaatilla. Finnairin lennoilla myös ruumassa kuljetettavat matkatavarat selvitetään itsepalveluna bag drop -automaatilla.

Lentoa odotellessa voit piipahtaa viihtyisissä kahviloissa, syödä hyvin ravintoloissamme tai tehdä tax-free-ostoksia.

Hyvää matkaa!

Matkustus