Ohita navigaatio

Tyylikkäät kokous- ja VIP-palvelut käytössäsi

Artikkeli julkaistu
04.02.2015 klo 11:28
Arkistointipäiväys
Congress T2 vastaanottotiski Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
Matkustus
Kokoukset, koulutukset ja muut tilaisuudet onnistuvat vaivattomasti ja tyylillä Helsinki-Vantaan uudistuneessa Congress T2@Helsinki Airport -kokous- ja VIP-tiloissa. Yksityisyyttä kaipaava voi varata käyttöönsä myös upean VIP President -terminaalin.

Congress T2@Helsinki Airport -kokoustilat sijaitsevat uuden, keväällä 2014 avatun turvatarkastuspisteen vieressä. Porttialueelle siirtyminen on tiloista nyt erityisen helppoa ja nopeaa.

Kaikki lennolle lähtöön liittyvät muodollisuudet, kuten lähtöselvityksen ja matkatavaroiden säilytyksen, voi huoletta jättää kokousemäntien hoidettavaksi.

Congress T2@Helsinki Airport -tiloihin voi tulla myös vain kokoustamaan – lennolle ei tarvitse lähteä, sillä tilat sijaitsevat lähtöselvitysaulan puolella.

Uudistuneen kokouspakettihinnoittelun ansiosta suositut puolen ja koko päivän kokouspaketit ovat nyt varattavissa aiempaa pienempien, minimissään viiden henkilön, ryhmille.

Lisätietoja ja tarjouspyynnöt

Varaa upea VIP President yksityiskäyttöön

Helsinki-Vantaan edustavan VIP President -terminaalin voi varata esimerkiksi juhla-, kokous- tai muuhun yksityiskäyttöön.

Terminaalin henkilökunta huolehtii kaikista lähtömuodollisuuksista puolestasi, jos jatkat tilaisuudesta lennolle. Jos seurueellasi on oma tilauslento varattuna, voi koneen paikoittaa terminaaliin eteen. Tilan voi varata myös ilman lennolle lähtöä.

Tutustu tilaan

Myyntipalvelu, p. 020 762 9732 tai [email protected]

Lähde: SSP Finlandin uutiskirje 30.1.2015