Ohita navigaatio

Uuden Helsinki Menun inspiraationa Ahvenanmaan saariston maut

Artikkeli julkaistu
17.10.2015 klo 07:00
Arkistointipäiväys
Matkustus
Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi ensi viikosta alkaen nauttia uudesta herkullisesta Helsinki Menusta. Menu on rakennettu parhaista suomalaisista raaka-aineista ja sen on suunnitellut huippukokki Matti Jämsen.

Uuden menukokonaisuuden inspiraationa on ollut Ahvenanmaan saariston makumaailma.

Alkuruokana tarjolla on kotimaista kylmäsavustettua siikaa sekä kirjolohta, kurkkua ja piparjuurimoussea.

Pääruokana herkutellaan katajanmarjalla maustetulla Ahvenanmaan luomukaritsalla, paahdetulla sipulilla ja karhunlaukalla.

Aterian kruunaa annos uuniomenaa, suolakaramellia ja puolukkajäätelöä.

HelsinkiMenu on osa Makujen Suomi -konseptia, jossa ravintolat valmistavat omannäköisensä kaupunki- tai maakuntamenun paikallisuutta ja vuodenaikoja korostaen.

Uusi Helsinki Menu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Deli –ravintolassa 20.10. alkaen.

Menun taustalla maailmanluokan huippukokki

Fly Inn Restaurant & Delin uuden Helsinki Menun on suunnitellut huippukokki Matti Jämsen.

Helsinki Menu tarjoaa puhtaita makuja suoraan Suomen luonnosta. Bon appetít! – Matti Jämsen

Jämsen on edustanut Suomea kaksi kertaa kokkien MM-kilpailussa Bocuse d’Or:ssa ja tänä vuonna hänet valittiin maailman neljänneksi parhaaksi kokiksi.

Hänet on myös valittu tämän vuoden Kokkien Kokiksi. Valinnan ovat tehneet suomalaiset huippukokit.

Fly Inn Restaurant & Deli: sijainti ja aukioloajat