Skip navigation

Uusi toimistotalo rakentuu Helsinki-Vantaan viereen Aviapolikseen

Artikkeli julkaistu
02.01.2015 klo 13:09
Skanska aloittaa uuden Aviabulevardi-toimistotalon rakentamisen Aviapolikseen, Helsinki-Vantaan lentoaseman naapuriin. Investoinnin arvo on noin 22,8 miljoonaa euroa.

Rakennustyöt on käynnistetty ja talo valmistuu tavoitteen mukaan keväällä 2016. Aviabulevardin ensimmäinen vaihe sisältää noin 9100 neliömetriä vuokrattavaa toimistotilaa.

- Aviabulevardi on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä, jotka arvostavat moderneja tiloja sekä ainutlaatuista sijaintia lentokentän läheisyydessä uuden kehäradan varrella, sanoo Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen yhtiön tiedotteessa.

Ensimmäisiä Aviabulevardiin vuonna 2016 muuttavia vuokralaisia ovat logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmätoimittaja Trimico Oy sekä suomalainen kaupan, logistiikan ja palvelualan ohjelmistoratkaisuyhtiö Solteq Oyj. Skanska neuvottelee vielä vapaana olevien tilojen vuokraamisesta useammalle eri yritykselle. Tiloja on tarjolla useamman kerroksen kokonaisuuksista muutaman hengen organisaatioille.

Aviabulevardi-toimistotalo rakennetaan aivan tulevan Kehäradan Aviapolis-aseman päälle, mikä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia ja Helsinki-Vantaan lentoasema on vain muutaman minuutin päässä.

Hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi autoilijoille on tarjolla runsaasti autopaikkoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli. Toimistojen lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja.

Lähde: Skanskan lehdistötiedote 2.1.2015

Matkustus