Skip navigation

Victoria’s Secret avautui Helsinki-Vantaalle

Artikkeli julkaistu
21.07.2015 klo 08:48
Maailmankuulun kosmetiikka- ja alusvaatemerkin ensimmäinen Suomen myymälä avattiin lentoasemalle 21.7. avajaisjuhlallisuuksin.

Herkullisesta kosmetiikastaan ja alusvaatteistaan tunnetun myymälän avautumista odotti portilla 28 joukko innokkaita asiakkaita.

Kello kymmeneltä myymälän ovet avattiin asiakkaille juhlallisin menoin avajaisnauhan leikkauksella.

Victoria’s Secret Beauty & Accessories -myymälä avattiin Helsinki-Vantaalla juhlallisin menoin.

- Olemme hyvin iloisia Victoria’s Secretin saapumisesta lentoasemalle. Isot, kansainväliset yritykset ovat alkaneet pitää Helsinki-Vantaata kiinnostavana kauppapaikkana, ja tämän ansiosta voimme tarjota suomalaisille matkustajille täysin uusia tuotemerkkejä ja tuotteita, Helsinki-Vantaan kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Elena Stenholm Finaviasta kertoo.

Myymälän hyllyiltä löytyy laaja valikoima brändin kosmetiikkaa ja tuoksuja sekä asusteita, kuten kosmetiikkalaukkuja, huiveja, aurinkolaseja ja alusvaatteita.

Myymälästä löytyy kosmetiikan ja tuoksujen lisäksi laaja valikoima asusteita.

Helsinki-Vantaan Victoria’s Secret Beauty & Accesories on ensimmäinen brändin myymälä Suomen maankamaralla. Kelluva shop-in-shop-myymälä merkiltä löytyy Viking Grace -laivalta.

Palvelu-uudistus loppusuoralla

Finavian käynnistämä Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus on loppusuoralla. Uudistuksen myötä lentoasemalla avautuu noin 70 uutta tai uudistunutta myymälää tai ravintolaa.

Viimeiset uudistukset valmistuvat terminaali 2:ssa vuoden 2015 loppuun mennessä. Tämän jälkeen uudistuksia tehdään terminaali 1:ssä.

Samaan aikaan Finavialla on käynnissä Helsinki-Vantaan mittava 900 miljoonan euron kehitysohjelma. Tavoitteena on kasvattaa lentoaseman vaihtoliikennekapasiteettia ja valmistaa lentoasemaa palvelemaan 20 miljoonaa vuosittaista matkustajaa vuonna 2020.

Matkustus