Skip navigation

Victoria’s Secret ensimmäisenä Suomessa Helsinki-Vantaalle

Lehdistötiedote
Artikkeli julkaistu
25.05.2015 klo 12:00
Finavia täydentää Helsinki-Vantaan lentoaseman myymälävalikoimaa. Maailmankuulu alusvaate- ja kosmetiikkabrändi Victoria’s Secret avaa ensimmäisen Beauty & Accessories -myymälänsä Suomessa lentoasemalla kesällä 2015.

Alusvaatteistaan ja herkullisesta kosmetiikastaan tunnettu Victoria’s Secret avaa ensimmäisen Beauty & Accessories -myymälänsä Suomen maan kamaralla Helsinki-Vantaalle. Kelluva myymälä brändiltä löytyy jo Viking Grace -laivalta.

Kesällä 2015 avautuvan myymälän valikoimaan kuuluu laaja valikoima brändin kosmetiikkaa ja tuoksuja, kuten palkitut Victoria’s Secret Bombshell ja VS Angel ja ajaton suosikki VS Fantasies.

Lisäksi myymälästä löytyy valikoima käytännöllisiä ja tyylikkäitä asusteita, kuten kosmetiikka- ja muita laukkuja, huiveja, aurinkolaseja ja alusvaatteita. Myymälä on täydellinen paikka myös viime hetken lahjaostosten tekemiseen.

- Odotamme Victoria’s Secretin saapumista innolla ja olemme ylpeitä siitä, että brändi päätti avata ensimmäisen Suomen myymälänsä juuri lentoasemalle. Tämä osoittaa, että vahva kehitystyömme on tuottanut tulosta. Nyt myös isot, kansainväliset yritykset ovat alkaneet pitää Helsinki-Vantaata kiinnostavana kauppapaikkana. Tämän ansiosta voimme tarjota suomalaisille matkustajille täysin uusia tuotemerkkejä ja tuotteita, Helsinki-Vantaan kaupallisesta liiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Jukka Isomäki Finaviasta iloitsee.

Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus loppusuoralla

Finavian käynnistämä Helsinki-Vantaan palvelu-uudistus on loppusuoralla. Uudistuksen myötä lentoasemalla avautuu noin 70 uutta tai uudistunutta myymälää tai ravintolaa.

Viimeiset uudistukset valmistuvat terminaali 2:ssa vuoden 2015 loppuun mennessä. Tämän jälkeen uudistuksia tehdään terminaali 1:ssä.

Samaan aikaan Finavialla on käynnissä Helsinki-Vantaan mittava 900 miljoonan euron kehitysohjelma. Tavoitteena on kasvattaa lentoaseman vaihtoliikennekapasiteettia ja valmistaa lentoasemaa palvelemaan 20 miljoonaa vuosittaista matkustajaa vuonna 2020.

 

Matkustus Kehitys