Skip navigation

Video: Tervetuloa Suomeen, CAPA World Aviation Summit!

Artikkeli julkaistu
31.03.2015 klo 11:39
Lentokone edestäpäin takana lennonjohdontorni.
Kaupallisen lentoliikennealan johtajat kokoontuvat lokakuussa Helsinkiin CAPA World Aviation Summit -konferenssiin. Finavia on tapahtuman isäntä sekä CAPAn vuoden 2015 virallinen partneri. Finavia toivottaa CAPAn lämpimästi tervetulleeksi Suomeen!

CAPA – Center for Aviation järjestää vuosittain konferensseja lentoliikennealan johtajille, päättäjille ja ammattilaisille. 7.-8.10.2015 järjestettävä CAPA World Aviation Summit 2015 on ensimmäinen Suomessa järjestettävä CAPA-konferenssi.

Kaksipäiväinen tapahtuma tuo Suomeen arviolta 200 alan johtajaa, päättäjää ja asiantuntijaa ympäri maailmaa.

 - Olemme iloisia yhteistyöstämme Finavian – maailmanluokan lentoasemaoperaattorin ja monessa mielessä alan edelläkävijän – kanssa sekä siitä, että saamme tuoda neljännen vuosittaisen World Aviation Summitin Helsinkiin. Konferenssi keskittyy tänä vuonna globaalin lentoliikenteen päätrendeihin ja matkailumarkkinoihin, CAPAn Executive Chairman Peter Harbison sanoo.

Konferenssin isännöinti tukee Finavian tekemää aktiivista reittikehitystä. Se on hieno mahdollisuus esitellä Suomea kohteena lentoyhtiöille ja lisätä lentoyhtiöiden tietoisuutta Helsinki-Vantaasta ja keskeisimmistä maakuntalentoasemista.

Lue lisää CAPA World Aviation Summit 2015 -konferenssista

Matkustus