Skip navigation

Ystävänpäivän parhaat lahjavinkit

Artikkeli julkaistu
12.02.2015 klo 07:00
Koruja, kosmetiikkaa ja laukkuja.
Ilahduta ystävää tai rakasta 14.2. henkilökohtaisella lahjalla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta löydät ihanat tuoksut, korut ja laukut niin naiselle kuin miehelle.

Valentinuksen päivää on vietetty Euroopassa jossain muodossa aina antiikin ajoista lähtien. Kun päivää alettiin viettää Yhdysvalloissa 1800-luvun alussa, romanttiseen perinteeseen juurtuivat pian lahjat ja kortit.

Suomessa ystävänpäivää on vietetty 1980-luvulta alkaen sekä rakastavaisten että ystävysten juhlana. Ystävänpäivänä onkin mukava muistaa kaikkia niitä, joilla on erityinen paikka sydämessä.

Tuoksujen taikaa

Ylellinen tuoksulahja tekee aina vaikutuksen.

Dolce&Gabbanan Desire sopii salaperäiselle naiselle, joka tuo mieleen kätketyn jalokiven. Desire ei hehku keskipisteenä, vaan paljastaa loistokkuutensa sopivan hetken tullen. Elegantissa tuoksussa kukkaiset ja hedelmäiset aromit kohtaavat viettelevän myskin.

Miehelle sykähdyttävä uutuus on Dolce&Gabbanan Intenso Pour Homme Eau de Parfum. Metsäinen Intenso on rohkea ja maskuliininen – elinvoimaa uhkuva.

Yhtä intensiivinen mutta luonteeltaan raikkaampi Lacoste Noir henkii lämpimien kesäiltojen muistoa. Päällimmäisenä tuoksussa on vesimeloni, johon sekoittuvat yrttien ja suklaan aromit.

Korujen kertomaa

Komea sydänaiheinen Elämän roihu -hopeariipus on osuva lahja miehelle, joka elää elämäänsä isolla liekillä. Kalevala Korun Elämän roihu -korusarja on Duudsonien innoittama.

Suomessa ystävänpäivä on niin rakastavaisten kuin ystävysten juhla.

Tunteella elämisen tärkeydestä muistuttavat myös Tiina Lahtisen suunnittelemat hopeiset Täysin sydämin -riipus ja -korvakorut. Niiden ilme on raikkaan moderni.

Kalevala Korun Euran sydän -riipuksen mallina on ollut viikinkiaikainen muinaislöytö. Riipusta, kuten myös sarjaan kuuluvia korvakoruja, valmistetaan niin hopeisina kuin pronssisina.

Reissaajalle rakkaudella

Jos rakkaasi nauttii elämää helpottavasta luksuksesta, oiva ostos on Tumin kestävä ja tilava Alpha Bravo Knox Backpack -reppu, jossa on paljon taskuja ja tukevat kantohihnat.

Saman valmistajan kätevä Alpha Hanging Travel Kit on helppo ripustaa vaikkapa hotellin kylpyhuoneen naulakkoon.

Ystävänpäivän naisellinen laukkulahja on ylellinen Longchampin Le Pliage Cuir, joka on Helsinki-Vantaalla saatavilla kolmessa koossa ja kahdeksassa upeassa värissä.

Lähde: www.wikipedia.org
Kuvat: Dolce&Gabbana, Escada, Kalevala Koru, Lacoste, Longchamp, Tumi Inc.

Hinnat Helsinki-Vantaalla

Tuoksut Duty Free (T2):

Dolce&Gabbana Desire EUR 75,95 / 50 ml
Dolce&Gabbana Intenso EUR 54,50 / 75 ml
Lacoste Noir EUR 56,95 / 100 ml

Korut Finngold:

Elämän roihu -riipus EUR 179,00 (ketju 100 cm, riipuksen korkeus 52 mm)
Euran sydän -riipus pieni EUR 49,00, iso EUR 95,00 (säädettävä ketju 42–45 cm / 70 cm, riipuksen leveys pienessä 17 mm, isossa 31 mm)
Euran sydän -korvakorut EUR 55,00 (korkeus 32 mm)
Täysin sydämin -riipus EUR 99,00 (säädettävä ketju 45–50 cm, riipuksen leveys 30 mm)
Täysin sydämin -korvakorut EUR 75,00 (leveys 11 mm)

Laukut M-Boxi:

Knox Backpack EUR 265,00 (43 x 30,5 cm x 15 cm, materiaali ballistinen nailon, värit
harmaa-sininen, farkku, musta, sininen ja oliivi)
Le Pliage Cuir pieni (25 x 23 x 16 cm) EUR 337,00, keskikokoinen (32 x 28 x 17 cm) EUR 391,00 ja iso (40 x 31 x 18 cm) EUR 441,00; värit kirkas keltainen, vihreä, pinkki ja sininen sekä punainen, musta, tummanruskea, kamelinruskea

Katso myymälöiden aukioloajat ja sijainnit

Duty Free (T2)

Finngold

M-Boxi

M-Boxi pop-up store

Lue juttu Bossin, Dolce&Gabbanan ja Guccin talvituoksut

Matkustus