Ohita navigaatio

Brysselin lentoaseman toiminta käynnistymässä

Artikkeli julkaistu
22.03.2016 klo 08:23
Arkistointipäiväys
Lentokoneen suihkumoottori.
Lentoliikenne Brysseliin on ollut keskeytettynä Brysselin lentoasemalla maanantaina 21. maaliskuuta tapahtuneiden räjähdysten vuoksi. Lentoasema kertoo verkkosivuillaan, että toiminnan osittainen käynnistäminen on mahdollista lähiaikoina.

Matkustajat voivat tiedustella omalta lentoyhtiöltään Brysselin-lentojen tilanteesta ja niiden uudelleen käynnistymisestä. Helsinki-Vantaalta suoraan Brysseliin lentää Finnair, joka kertoo omilla verkkosivuillaan Brysselin-lentojen aikatauluista.

Brysselin lentoaseman ajatasaisia tietoja saa myös kentän verkkosivuilta ja Brysselin lentoaseman Twitteristä

Tilanne Suomen lentoasemilla on normaali ja lentoliikenne on sujunut tavalliseen tapaan koko Brysselin tapahtumien ajan. Lentoliikenteen turvallisuusvirasto Trafin mukaan päätöksiä esimerkiksi turvatarkastusten laajentamisesta terminaalien ulkopuolelle ei ole tehty.

Finavia on seurannut tilannetta tiiviisti eri viranomaisten kanssa.

Oman lennon tiedot saa Helsinki-Vantaan kotisivuilta:

Lähden lennolle

Saavun lennolta

Normal 0 21 false false false FI X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normaali taulukko"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}