Hyppää pääsisältöön

Helsinki-Vantaan kaupalliset palvelut saivat kansainvälistä tunnustusta

Julkaistu
08.10.2016 klo 08:44
Lentoaseman kaupalliset palvelut ovat nousseet kansainvälisellä mittapuulla kovalle tasolle. Frontier Awards myönsi Finavialle kunniamaininnan Helsinki-Vantaan kaupallisten palveluiden operoinnista.

Kunniamaininnan antaneen tuomariston mukaan Helsinki-Vantaa erottautuu kilpailijoistaan muun muassa vahvojen suomalaisten maailmanluokan brändien, kuten Iittalan ja Marimekon, avulla. Kunniamaininta koskee erityisesti lentoaseman myymäläpuolta.

- Kunniamaininta kovatasoisessa kilpailussa on meille upea saavutus. Panostuksemme palvelujen kehittämiseen ja lentoaseman kaupallisen valikoiman uudistamiseen ovat nyt kansainvälisesti tunnustettuja. Kiitos kuuluu koko lentoaseman väelle, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille, iloitsee Helsinki-Vantaan kaupallisista palveluista vastaava johtaja Elena Stenholm Finaviasta.

Finavia on uudistanut Helsinki-Vantaan kaupallisen tarjooman kokonaan viimeisen kolmen vuoden aikana. 70 uutta tai uudistettua myymälää, kahvilaa ja ravintolaa palvelee nyt lentoasemalla.

Finavia kilpaili vuoden lentoasemaoperaattorin tittelistä neljän muun operaattorin kanssa. Ehdokkuus koski Helsinki-Vantaan lentoaseman kaupallista operointia. Voiton vei tällä kertaa Lontoon Heathrow.

Frontier Awards on arvostettu kansainvälinen kilpailu, joka palkitsee vuosittain parhaita matkailuympäristössä toimivia kaupan alan yrityksiä.

Tutustu Helsinki-Vantaan palveluihin

Matkustus Raportointi