Hyppää pääsisältöön

Huippumuoti täytti Helsinki-Vantaan kiitotien

Lehdistötiedote
Julkaistu
25.05.2016 klo 07:55
Muotimaailman katseet kohdistuivat 24.5. Helsinki-Vantaalle, kun Finavian ja Finnairin järjestämä Match Made in HEL -kampanja huipentui kauan odotettuun muotinäytökseen kiitotiellä. Kiitotien väreilevä asfaltti, laajarunkolentokone, upeat muotiluomukset ja Suomen kesän ilta-aurinko loivat tapahtumalle ainutlaatuiset puitteet.

Helsinki-Vantaan lentoaseman kakkoskiitotie muuttui tiistaina catwalkiksi, kun seitsemän muotisuunnittelun huippunimeä Euroopasta ja Aasiasta esitteli luomuksiaan ainutlaatuisessa Match Made in HEL – The Runway -muotinäytöksessä.

– Tahdomme lämpimästi kiittää kaikkia paikalle saapuneita vieraita sekä tapahtuman järjestämisessä mukana olleita fantastisesta showsta. Suunnittelijoiden luomukset sädehtivät kiitotiellä ja tunnelman kruunasi tietysti loistava sää. Tämä oli huikea tapa nostaa Helsinki-Vantaa esiin toimivana ja sujuvana vaihtolentoasemana Euroopan ja Aasian välillä, hehkuttaa Finavian markkinointijohtaja Katja Siberg.

"Tunnelman kruunasi loistava sää."

– Tämä upea tapahtuma ylitti jo valmiiksi korkeat odotuksemme. Muotinäytöksellä halusimme juhlistaa Euroopan ja Aasian välisiä yhteyksiä ja esitellä tämän hetken kiinnostavimpien suunnittelijoiden töitä näiltä mantereilta. Lentomatkailulla on ollut avainrooli muoti-ilmiöiden leviämisessä ympäri maailmaa. Näemme joka päivää lennoillamme, kuinka muoti yhdistää ja inspiroi ihmisiä. Tämäkin tapahtuma on luonut uusia kansainvälisiä siteitä, iloitsee Johanna Jäkälä, Finnairin brändi- ja markkinointijohtaja.

Tapahtuma herätti jo ennakkoon paljon kiinnostusta ympäri maailmaa. Näytöstä seuraamaan saapuneiden noin 350 vieraan joukossa oli satakunta muotitoimittajaa ja -bloggaajaa sekä muuta muotialan vaikuttajaa esimerkiksi Kiinasta, Japanista, Koreasta, USA:sta, UK:sta, Saksasta, Ranskasta ja Pohjoismaista.

Videomateriaalia muotinäytöksestä julkaistaan myöhemmin myös mm. Helsinki lentoaseman sosiaalisen median kanavissa.

Väriloistoa kiitotiellä: katso kuvat Match Made in HEL -luomuksista

Match Made in HEL on Finavian ja Finnairin yhteiskampanja, jonka tavoitteena on edistää Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Finnairin tunnettuutta kansainvälisesti sekä tuoda esiin sujuvia vaihtoyhteyksiä Euroopan ja Aasian välillä.

www.matchmadeinhel.com

Matkustus