Hyppää pääsisältöön

Ilmojen Insta-hitti: Tarinat Finnairtomin kuvien takaa

Julkaistu
27.05.2016 klo 08:00
Instagramista tuttu Finnairin lentäjä Tomi Tervo kertoo, mistä upeat ilmakuvat on napattu. Jaa oma otoksesi ja voita lahjakortti!

Kilometrien korkeudessa maisemat ovat välillä päätähuimaavan kauniita. Finnairin lentäjä Tomi Tervo on kerännyt Instagramissa tuhansia seuraajia jakamalla upeita, koneen ohjaamosta räpsäistyjä kuvia.

Finavian kuvakilpailun aloitusta varten pyysimme Tomia kertomaan tarinat kolmen kauniin kuvan takaa.

”Olen lentänyt jo 17 vuotta, mutta vieläkin se hetki sykähdyttää, kun kone nousee pilvien yläpuolelle, ja pimeys ja harmaus vaihtuvat yhtäkkiä valoksi. Lentämisen parhaita puolia on se, että näkee talvellakin auringon. Tämä kuva on otettu Airbus 321:n ohjaamosta, Helsinki-Vantaalta Wieniin lähteneellä lennolla maaliskuussa 2016.”

”Lentäjän työ on myös fiilisammatti. Yksi asia, johon ei kyllästy koskaan, ovat upeat maisemat: valon, värien ja sääolosuhteiden vaihtelut. Tässä kuvassa Espanjan yltä on kaunis valon ja värien yhdistelmä.”

”Olimme matkalla kohti Pekingiä jossain Etelä-Venäjän yllä Uralin länsipuolella. Lentoa oli takana jo monta tuntia, kun yhtäkkiä katsoin alas ja näin tämän upean joensuistomaiseman. Tuli kiire ottaa kännykkä esille ja napata kuva. Siitä tuli melkein abstraktin maalauksen näköinen.”

Mikä on kaunein maisema, jonka sinä olet onnistunut ikuistamaan lentokoneesta? Jaa oma otoksesi Finavian kuvakisaan sunnuntaihin 5.6. mennessä. Kisaan voit osallistua Facebookissa Finavian sivulla tai Instagramissa jakamalla kuvan tunnisteilla @Helsinkiairport ja #Finaviaintheair.

Kilpailu on nyt päättynyt: Katsasta upeat voittokuvat täältä.