Hyppää pääsisältöön

Kesän paras perheloma varataan nyt

Julkaistu
19.01.2016 klo 07:00
Pian on aika miettiä kesälomaa. Koko perheen lomakohteen Legoland Billundin kesän 2016 uutuus on huikea NINJAGO World.

Matkavekka vie lapsiperheet ja muut LEGOJEN ystävät tulevana kesänä Finnairin suorilla lennoilla Tanskan LEGOLANDIIN joka päivä 4.6. – 2.8.16. Tulevana kesänä avataan teemapuiston suurin investointi kautta aikojen: Yli 5000 neliömetrin laajuinen NINJAGO-alue.

Uusi alue sisältää mm. ainutlaatuisen, interaktiivisen kohteen NINJAGO – The Ride. Nimenomaan LEGOLANDIA varten kehitetty teknologia muuntaa teemapuiston vierailijoiden eri liikkeet ninja-voimaksi. Koko perheen NINJAGO-alue on täynnä leikkimiseen, tiimityöskentelyyn ja interaktiivisuuteen liittyviä sisä- ja ulkoaktiviteetteja.

Kävijät voivat muun muassa kokeilla kahta lasersokkeloa, joissa heidät on ajoitettu kulkemaan läpi 30 neonvihreän laserparkin aitoon ninja-tyyliin. Lisäksi lukematon määrä erilaisia kohteita tarjoaa kävijöille mahdollisuuden testata ”ninja-taitojaan” kuten tarkkuutta, nopeutta ja yhteistyötaitoja.

LEGOLAND on huikea elämyspuisto kaikenikäisille ja sisältää paljon muutakin kuin pelkkiä LEGO-palikoita. Nähtävää ja tekemistä riittää useaksi päiväksi. Teemapuisto sai alkunsa Minimaasta, joka avattiin vuonna 1968. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Tänä päivänä alue on kooltaan jo yli 140 000 m2.

Katso Matkavekan Legoland-matkapaketit

Lähde: Matkavekan tiedote 12.1.2016

Kuva: Legoland Billund

Matkustus