Ohita navigaatio

Kuinka pidät pikkumatkaajat tyytyväisinä? Kentän lelutärpit lapsille

Artikkeli julkaistu
18.07.2016 klo 06:00
Arkistointipäiväys
Matkustus
Hirvittääkö lentomatka lasten kanssa? Lennolle lähtiessä unohtuu toisinaan, että pienet sormet kaipaavat tekemistä koko pitkän matkan ajaksi.

Ulla Luukkonen, Helsinki-Vantaan World Duty Free Groupin leluista vastaava tuotepäällikkö listaa lelut, jotka pitävät vilkkaimmankin vilperin penkissä paikoillaan.

Muumipehmot

Tove Janssonin ihanat muumihahmot ihastuttavat vuodesta toiseen. Juuri 70-vuotisjuhliaan viettäneet hahmot ovat erityisesti alle kouluikäisten mieleen, mutta myös aikuisia pehmeät hahmot ilahduttavat. Aasiasta tulevat matkalaiset ostavat muumeja mielellään lahjaksi.

Lego-pakkaukset

iPadien valtakaudella perinteiset ja värikkäät legot ovat raikas tuulahdus. Pienet väripalikat ovat pitäneet pintansa monien lapsien suosikkileluna ja Star Warsin ja Minecraftin kaltaiset teemapakkaukset ovat omiaan houkuttelemaan aikuisiakin rakennuspuuhiin.

Afrikan tähti

Kari Mannerlan luoma klassikkopeli on tuttu kotoa, mummolasta ja mökiltä. Pelin matkaversiossa tutut jalokivet, maantierosvot ja hevosenkengät kulkevat yhtä lailla Kairon ja Tangerin kautta. Näppärän kokoisen matkapelin voi hyvin napata mukaan koneeseen koko perheen pelattavaksi.

Muumi-pelikortit

Korttipelin voi laittaa pystyyn melkein missä vaan eikä pöytääkään aina tarvita. Muumi-kuvioidut pelikortit ovat omiaan ristiseiskan ja maijan pelaamiseen.

Muumi-piirustustaulu

Pienille piirtämään opetteleville käsille suunnattu taulu sopii hyvin lentokoneeseen. Vanhan kuvan saa siististi pois pyyhkimällä ja puhdas pinta on taas vapaana uudelle piirustukselle.

Lasten kanssa lennolle? Lue ennen matkaa.

Katso Palvelut-sivultamme World Duty Freen -kauppojen sijainnit.