Hyppää pääsisältöön

Lentoaseman uudet kahvilat ja baarit

Julkaistu
23.02.2016 klo 07:00
Vuosi 2016 on käynnistynyt Helsinki-Vantaalla vauhdikkaasti. Lentoasemalle on avautunut useampi toinen toistaan houkuttelevampi ruoka- ja juomapaikka. Tule ja testaa vaikka jokaista!

Oluen ystäviä hemmotellaan portilla 15

Joulun 2015 tienoilla avautunut 60° Bar & Brewery vakuuttaa olutvalikoimallaan.

Tyylikkäässä panimobaarissa on tarjolla 15 oluen vaihtuva valikoima pienpanimotuotteita, kuten tuusulalaisen pienpanimo Maku Brewingin oluita ja varta vasten baaria varten tehtyä 60 Bar IPA olutta, jota ei saa mistään muualta.

60° Bar & Breweryn valikoima täydentyy säännöllisesti uusilla mauilla. Saatavilla on myös muita virvokkeita sekä pientä syötävää, kuten salaatteja ja täytettyjä leipiä.

Legendaarinen Oak Barrel uudistuu

Lentoaseman tunnetuimpiin lähtötunnelman nostattajiin kuuluva The Oak Barrel Irish Pub uudistuu. Alkuvuonna Oak Barrelin ilmettä uudistetaan ja tiloja kunnostetaan vanhaa säilyttäen ja pubin omaa identiteettiä vahvistaen.

Uudistustöiden ajan pubin paikalla palvelee Oak Barrelin väliaikainen piste, joten janon sammuttaminen onnistuu tässä monen matkustajan kantapaikassa myös töiden aikana.

Uudistuneen Oak Barrelin arvioidaan avautuvan helmi-maaliskuussa 2016.

Suomalaisia herkkuja ja matkamuistoja nyt myös kaukolentojen alueella

Lentoaseman Non-Schenghen-alueelle tammikuun 2016 lopulla avautuneen Finefood-myymälän valikoimasta löytyy muun muassa suomalaisia kalatuotteita, juustoja, marjoja ja hilloja sekä muita tunnettuja suomalaisia herkkuja, kuten Fazerin Sinistä ja salmiakkia.

Porttialueella 32 sijaitsevan myymälän hyllyiltä löytyy myös ikonisia suomalaisia design-tuotteita aina Muumeista Iittalaan.

Muut Helsinki-Vantaan Finefood-myymälät sijaitsevat porteilla 20 ja 30.

Moi! Helsinki on lentoaseman uusi rento kohtaamispaikka

Helmikuun alussa Saapuvat 2A -aulaan avautunut Moi! Helsinki on rento matkustajien, saattajien ja vastaantulijoiden kohtaamispaikka. Baari tarjoilee hyvän tunnelman lisäksi laajan olutvalikoiman, pientä sormisyötävää ja virvokkeita.

Lue lisää lentoaseman uudistuneista palveluista

Kaikki Helsinki-Vantaan palvelut

Matkustus