Hyppää pääsisältöön

Lontoo on hiihtolomaviikkojen suosituin kohde

Julkaistu
09.02.2016 klo 06:40
Lentoyhtiö Norwegian on listannut hiihtolomaviikkojen suosikkikohteet Helsingistä lähtevillä lennoillaan. Tämän vuoden suosituin kohde on Lontoo. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on myös useita muita kaupunkikohteita.

Norwegianin suorat lennot Helsingistä Lontooseen ovat erityisen suosittuja hiihtolomaviikkojen aikana. Kun koneet muina aikoina täyttyvät sekä loma- että liikematkustajista, valtaavat hiihtolomalaiset Norwegianin Lontoon koneet viikoilla 8–10.

– Kaupunkikohteet ovat erityisen suosittuja hiihtolomaviikolla. Moni viettää kohteessa vajaan viikon, jolloin lyhyt lentoaika on myös tärkeä tekijä kohteen valinnassa, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Toiselle sijalle hiihtolomaviikolla yltää Malaga, joka on niin ikään oiva kaupunkikohde. Sieltä ovat helposti saavutettavissa myös Espanjan Aurinkorannikon lomakohteet. Kolmanneksi suosituin hiihtolomakohde tänä vuonna on Dubai.

– Aloitimme päivittäiset suorat lennot Dubaihin marraskuussa ja siitä on lyhyessä ajassa tullut erittäin suosittu, kuten hiihtolomaviikon kolmas sija kertoo, iloitsee Holmbergh Jacobsson.

– Dubai on loistava kohde, jossa yhdistyvät kaupunki- ja rantalomailu, hän jatkaa.

– Vaikka koneet täyttyvät vauhdilla, on kaikki suosikkikohteisiin edelleen saatavana edullisia lentoja, Holmbergh Jacobsson lisää.

Matkustajat arvostavat Norwegianin uusia, nykyaikaisia ja ympäristöystävällisiä koneita sekä lennonaikaista ilmaista wifi-yhteyttä.

Norwegianin TOP10 lentokohdetta hiihtolomaviikoilla

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Gran Canaria
  5. Teneriffa
  6. Madrid
  7. Pariisi
  8. Praha
  9. Budapest
  10. Rooma

Hae lentoyhteyksiä ja aikatauluja

Lähde: Norwegianin tiedote 9.2.2016

 

Matkustus