Skip navigation

Lounasta kauppahallin tunnelmissa vai perinteinen lihapiirakka torilla?

Artikkeli julkaistu
19.07.2016 klo 06:30
Restaurant front of Helsinki Market.
Helsinki-Vantaan matkustajilla on nyt entistäkin enemmän varaa valita, sillä kentän suomalaishenkinen ja moderni ruoka- ja juomavalikoima on laajentunut. Lentoasemalle on heinäkuun puolivälissä avattu upouusi, kauppahallista tunnelmaansa ammentava ravintola Helsinki Market. Samalla suosittu Café Tori koki muodonmuutoksen niin sisustukseltaan kuin valikoimiltaankin.

Jo muutamia vuosia Helsinki-Vantaalla toiminut Café Tori on kevään aikana uudistunut täysin. Kahvilan ilme ja sisustus henkivät helsinkiläisyyttä parhaimmillaan. Raikkaan vaaleat, puusta tehdyt kalusteet ja toreilta tunnistettavat telttarakenteet luovat tilaan kesäisten kauppatorien tuntua.

Jo ennestäänkin runsas eväsvalikoima on täydentynyt. Keittojen, salaattien ja sushien lisäksi Torilta saa nyt myös hampurilaisia, lasagnea sekä toritunnelmaan saumattomasti kuuluvaa lihapiirakkaa. Café Torilta on myös helppo napata lennolle mukaan herkulliset eväät, sillä tuotteiden pakkauksissa on huomioitu siisteys ja yksinkertaisuus.

Uudistuksen myötä suosittuun kahvilaan avautui kymmeniä asiakaspaikkoja lisää. Niiden suunnittelussa on huomioitu myös yksin matkustavat.

Kahvila Tori sijaitsee porttien 26–27 välissä kauppakäytävän varrella. Se on auki joka päivä ympäri vuorokauden. Kahvilaa operoi SSP Finland.

Helsinki-Vantaan Café Tori uudistui.

Helsinki-Vantaan Café Tori uudistui.

Helsinki-Vantaan Café Tori uudistui.

Ravintola Helsinki Market henkii kauppahallien tunnelmaa

Helsinki Market on tunnelmaltaan kuin moderni kauppahalli. Siellä viihtyvät niin yksin matkustavat kuin perheetkin. Lapsille on oma menu, ja ravintolasta löytyy myös leikkialue.

Ravintolan ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja aina aamiaisesta illalliseen. Tarjolla on myös burgereita sekä monenlaisia niin makeita kuin suolaisia herkkuja ja mukaan otettavia välipaloja.

Houkuttelevan ruokatarjonnan ohella valoisan ja avaran ravintolan katseenvangitsija on salissa oleva sisustuksellinen takka.

Upouusi ravintola sijaitsee portin 14 lähistöllä ja on avoinna kello 05-21. Ravintolan toiminnasta vastaa HMSHost.

Helsinki-Vantaalle avattiin heinäkuussa uusi ravintola Helsinki Market.

Helsinki-Vantaalle avattiin heinäkuussa uusi ravintola Helsinki Market.

Helsinki-Vantaalle avattiin heinäkuussa uusi ravintola Helsinki Market.

70 uutta myymälää ja ravintolaa

Torin uudistus ja Helsinki Marketin avaus ovat osa Finavian Helsinki-Vantaalla toteuttamaa kaupallista palvelu-uudistusta. Viime vuosina lentoasemalle on avautunut 70 uutta tai uudistettua myymälää, kahvilaa ja ravintolaa.

Lue lisää palvelu-uudistuksesta
Tutustu lentoaseman palveluihin

Matkustus