Hyppää pääsisältöön

Muotisuunnittelija Henrik Vibskovin vinkit Kööpenhaminaan

Julkaistu
08.07.2016 klo 06:30
Tutustu tanskalaisen muotisuunnittelijan Henrik Vibskovin Kööpenhaminaan – kaupunkiin, jossa on enemmän polkupyöriä kuin asukkaita.

Vibskov suosittelee tutustumaan kauniiseen Kööpenhaminaan myös keskustan hälinän ulkopuolella. Pidä nämä kolme paikkaa mielessä vieraillessasi kaupungissa:

Christianshavn

– Täältä voit vuokrata pienen veneen ja soudella romanttisesti ympäriinsä. Sitten voit vaikka kävellä Christianiaan ja nauttia halvan falafelin välipalaksi. Itse viihtyisin jonkin aikaa tällä alueella. Keskustaan ei tarvitse mennä.

Valtion taidemuseo

– Valtion taidemuseo on oikeastaan Kööpenhaminan merkittävin museo. Viikonloppuisin siellä pidetään lasten työpajoja. Käyn siellä lasteni kanssa rakentamassa ihmeellisiä juttuja kuumaliimasta, tulitikuista ja jäätelötikuista. Se on mielestäni kuin pieni ja hauska universumi, jossa saa maalata ja tehdä kaikenlaista.

H.C. Ørstedsparken

– Kaupungin keskellä on H.C. Ørstedsparken -niminen puisto, jossa on pieni järvi. Siellä on myös vanha junasiltarakennelma, joka on hyvin romanttinen. Puisto on kiva paikka viettää aikaa ja siksi siellä onkin paljon elämää... Lapsia leikkimässä, ihmisiä ottamassa aurinkoa ja bilettämässä.

Katso livetaltiointi Match Made in HEL -muotinäytöksestä täällä.

Lue myös muiden suunnittelijoiden vinkit kotikaupunkeihinsa:
Arashi Yanagawan vinkit Tokioon
Shangguan Zhen vinkit Shanghaihin
Bora Aksun vinkit Lontooseen
Heikki Salosen vinkit Helsinkiin
Hyein Seon vinkit Souliin
Anders Haalin vinkit Tukholmaan

Matkustus