Hyppää pääsisältöön

Norwegian juhli Helsinki-Vantaalla: 10 miljoonaa matkustajaa!

Julkaistu
26.10.2016 klo 12:12
Kaikkiaan kymmenen miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta sen jälkeen, kun yhtiö aloitti lennot Helsinki-Vantaalta vuonna 2010.

Uuden miljoonaluvun kunniaksi Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos vieraili Suomessa ja yllätti matkustajan numero 10000000 Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Jenna Jokela sai kaksi meno-paluulippua Premium-matkustamossa valitsemaansa Norwegianin kaukokohteeseen.

Juhlapäivän tunnelmaa siivitti entisestään uutinen Helsinki-Vantaan kahdesta reittiavauksesta: Norwegian avaa vuonna 2017 lentoyhteydet Helsingistä Amsterdamiin ja Pristinaan.

– Onnittelemme lämpimästi Norwegiania kymmenen miljoonan matkustajan merkkipaalun saavuttamisesta ja olemme erittäin iloisia Helsinki-Vantaan uusista lentoyhteyksistä Amsterdamiin ja Pristinaan. Tuemme omalta osaltamme reittivalikoiman kasvattamista, jotta matkustajillamme olisi hyvät yhteydet maailman eri kolkkiin. Samanaikaisesti laajennamme Helsinki-Vantaan lentoasemaa, jotta terminaalin seinät eivät olisi tulevaisuuden kasvun edessä, sanoo Finavian toimitusjohtaja Kari Savolainen.

– Tänään saavuttamamme kymmenen miljoonan matkustajan merkkipaalu Helsinki-Vantaalla osoittaa, että matkustajamme arvostavat edullisia hintoja sekä uusia ja nykyaikaisia lentokoneita, joissa on korkea mukavuus. Olen iloinen, että voin lisäksi julkistaa uudet kohteemme Amsterdamin ja Pristinan. Molemmat kohteet tarjoavat runsaasti kulttuuria ja nähtävyyksiä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Uusien kohteiden myötä Norwegianilla on lähes 40 suoraa reittiä Helsinki-Vantaalta.

Ensi talven uutuus: Lontoosta suoraan Lappiin!

Norwegian lanseerasi ensimmäiset lentonsa Helsinki-Vantaalta vuonna 2010 Osloon ja Tukholmaan. Sen jälkeen yhtiö on kehittänyt reittiverkostoaan, joka kattaa tällä hetkellä 38 suoraa lentoa Eurooppaan ja Dubaihin Arabiemiirikunnissa.

Vuonna 2011 Norwegian avasi oman tukikohdan Helsinki-Vantaalla. Norwegian lentää myös kotimaan lentoja Suomessa Helsingin sekä Ivalon, Kittilän, Oulun ja Rovaniemen välillä. Lisäksi Norwegian lentää Rovaniemen ja Lontoon Gatwickin lentoaseman välillä samoin kuin Oulun ja Las Palmasin sekä Teneriffan eteläisen lentoaseman välillä Kanariansaarilla.

Uudet reitit: Helsinki-Amsterdam ja Helsinki-Pristina

Helsinki–Amsterdam-reitti lennetään kaksi kertaa viikossa torstaisin ja sunnuntaisin 20. huhtikuuta 2017 alkaen. Helsinki–Pristina-reitti lennetään kerran viikossa torstaisin 22. kesäkuuta 2017 alkaen.

Liput uusille reiteille ovat nyt myynnissä osoitteessa www.norwegian.com.

Matkustus