Skip navigation

Norwegian lisää talven lentoja Helsinki-Vantaalta

Artikkeli julkaistu
22.06.2016 klo 11:55
Norwegianin lentokone nousee.
Norwegian aloittaa talvikaudella suorat lennot Helsingin ja Nizzan, Dublinin sekä Palma de Mallorcan välillä. Lennot Dubaihin jatkuvat päivittäisinä.

Etelä-Ranskan Nizzaan lennetään Helsinki-Vantaalta kolme kertaa viikossa tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Ranskan Rivieralla sää suosii ympäri vuoden, ja Nizza houkutteleekin paljon matkailijoita myös talvisin.

Irlannin pääkaupunkiin Dubliniin lentoja lähtee kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Monipuolinen Dublin tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Espanjaan kuuluvan Mallorcan saaren pääkaupunkiin Palmaan on tarjolla suorat lennot niin ikään kahdesti viikossa maanantaisin ja perjantaisin. Palman kaupunki on tunnettu kulttuurinähtävyyksistään, mutta sopii myös rantalomaa kaipaavalle.

Dubaista on tullut suosittu matkakohde talven lomille, ja lennot kaupunkiin jatkuvat päivittäisinä. Lento lähtee Helsinki-Vantaalta klo 17.55 ja paluu on aamulla klo 9.30. Norwegianin suorat lennot Helsingistä Dubaihin alkoivat marraskuussa 2015.

Maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksikin valittu Norwegian lentää kymmeniin kansainvälisiin kohteisiin suorilla lennoilla Suomesta.

Lentoyhteyksiä ympäri maailmaa voit hakea sivuiltamme.

Matkustus