Hyppää pääsisältöön

Oletko jo ladannut uudistetun Helsinki Airport -mobiilisovelluksen?

Julkaistu
11.10.2016 klo 06:00
Helsinki-Vantaan lentoaseman palkitun mobiilisovelluksen tuorein versio löytyy nyt App Storesta ja Google Playsta. Uudistetun sovelluksen tavoitteena on helpottaa erityisesti paljon lentävien matkantekoa.

Uudistetun sovelluksen myötä Finavia pyrkii tekemään matkustamisesta entistä sujuvampaa.

Helsinki Airport -sovelluksen toimivat ja paljon käytetyt ominaisuudet, kuten Oma lento, Tietoa palveluista ja turvatarkastusjonojen pituudesta sekä push-ilmoitukset, on säilytetty. Mukaan on lisätty uusia, etenkin paljon matkustaville hyödyllisiä ominaisuuksia.

Uutta palvelussa on esimerkiksi pysäköinnin ennakkovaraus sekä Osta & Nouda -kauppa. Parhaiten ominaisuuksia pääsee käyttämään rekisteröitymällä sovellukseen.

Sovellus on uudistettu sekä ulkoasultaan että käyttöliittymältään. Sovellus on saatavilla suomen- ja englanninkielisenä.

Rekisteröidy – saat etuja ja sujuvamman matkustuskokemuksen

Matkanteko helpottuu ja nopeutuu entisestään, kun käyttäjä rekisteröityy Helsinki Airport -sovellukseen. Rekisteröitynyt käyttäjä voi esimerkiksi varata ja maksaa parkkipaikan ennakkoon tai ostaa tuotteita sovelluksen kautta vain yhdellä klikkauksella.

Finavia pilotoi sovelluksessa myös tuotemyyntiä. Osta & Nouda -pilotti on käynnistetty Iittalan kanssa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat tilata ja maksaa Iittalan tuotteita sovelluksen kautta ja noutaa tuotteet haluamanaan ajankohtana lentoaseman myymälästä. Tarkoituksena on laajentaa tuote- ja brändivalikoimaa pilotin edetessä.

Rekisteröityminen mahdollistaa myös uuden interaktiivisen kartan ja sisätilapaikannuksen käyttöönoton, mikä helpottaa matkustajan liikkumista ja palveluiden löytämistä lentoasemalla. Sisätilapaikannuksen käyttöönotto vaatii aina käyttäjän suostumuksen.

Rekisteröityneet käyttäjät saavat myös kausietuja ja -tarjouksia Helsinki-Vantaan palveluista.

Lataa tai päivitä sovellus puhelimeesi

Onko sinulla jo Helsinki Airport -mobiilisovellus puhelimessasi? Hienoa! Sovelluksen päivittyminen riippuu puhelimen asetuksista. Tarkistathan asetuksistasi, päivittyvätkö sovellukset puhelimeesi automaattisesti vai tuleeko sovellus päivittää uuteen manuaalisesti.

Mikäli sinulla ei vielä ole Helsinki Airport -sovellusta puhelimessasi, ei hätää! Voit ladata sovelluksen App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista. Sovelluksen vanhaa Windows Phone -versiota tuetaan toistaiseksi.

Lataa nämä kahdeksan sovellusta ennen seuraavaa matkaasi.

Kehitys