Hyppää pääsisältöön

Rakkaus sai siivet lentokentällä: italialaisparin tarina

Julkaistu
16.05.2016 klo 06:00
Lentokentät ovat monella tavalla tunteellisia paikkoja, mutta italialaisilla Roberto De Lorenzolla ja Sara Fuscolla on aivan erityisen tunteikas side Helsinki-Vantaaseen.

Elokuvissa lentokentät ovat paikkoja, joissa rakastavaiset saavat toisensa. Joskus niin käy myös todellisuudessa.

Italialainen stuertti Roberto De Lorenzo ja niin ikään italialainen Sara Fusco kohtasivat sattumalta Facebook-ryhmässä, joka on suunnattu Suomessa asuville italialaisille. Eräänä päivä Fusco, joka asuu nykyään Firenzessä, lähetti ryhmälle kysymyksen, johon De Lorenzo osasi vastata, vaikka oli jo muuttanut Suomesta Lontooseen.

Yksittäinen vastaus kasvoi keskusteluksi, keskustelut skype-puheluiksi ja kuukauden jälkeen molemmat tajusivat, että tekeillä oli jotain suurta. Pari päätti tavata Helsinki-Vantaalla. "Kun tapasimme ensimmäisen kerran, halasimme ja suutelimme Helsinki-Vantaan saapumisaulassa. Se tuntui hassulta. Emme olleet koskaan tavanneet, joten tietysti minua jännitti", De Lorenzo muistelee.

Vähän ennen tapaamista De Lorenzo oli jo lähettänyt kaverilleen tekstiviestin, että tapaa kohta tulevan tyttöystävänsä. Tuosta ensimmäisestä tapaamisesta on nyt vähän yli vuosi ja pariskunta on edelleen erottamaton. Kun vuosi tuli täyteen huhtikuun lopussa, De Lorenzo ja Fusco päättivät juhlia vuosipäivää kunnolla. ”Rakastamme Suomea, joten päätimme palata Helsinki-Vantaalle uusimaan ensikohtaamisemme”, De Lorenzo kertoo.

Voi olla, että Helsinki-Vantaan reissusta tulee pariskunnalle vuosittainen perinne.
”Miksipä ei?”, De Lorenzo nauraa.

Häät lentoasemalla jäävät mieleen

Kosinta lentoasemalla

 

Matkustus