Hyppää pääsisältöön

Rantaloma edessä, rantakassi tyhjä?

Julkaistu
10.05.2016 klo 06:00
Unohditko jotain oleellista rantakassista? Ei huolta – kentän laajasta valikoimasta löytyy takuulla lohtu.

Aina ei aurinkolomalle lähtiessä muista pakata kaikkea, ja toisinaan huolellisinkin pakkaaja unohtaa jotain. Helsinki-Vantaan kaupoista löytyy tuotteet vaativallekin rantalomailijalle.

Aurinkolasit

Houkutteleeko rantaloma silmät sirrissä? Jos ei, Helsinki-Vantaalta löytyy monenlaisia aurinkolaseja tarjoavat Collection-myymälä (portti 27) ja Helsinki Duty Free (portti 32). Vailkoimissa on klassikkolaseja Persoleista Ray-Banehin ja trendikkäämpiä malleja Guccilta, Dolce & Gabbanalta ja Marc Jacobsilta. Lasten silmille suojaa tarjoavat Ray-Ban Jr. ja Polaroid Jr. -lasit.

Matkalukeminen

Pienikokoinen Reader’s (portit 14–15, 26–27) on kokoaan suurempi. Valikoimissa on mittava kasa kirjoja ja lehtiä. Varastoista löytyy kaikenlaista romanttisista pokkareista nuortenromaaneihin ja kaunokirjallisuuteen.

Näppärä rantakassi

Marimekon myymälässä (portit 26–27 ja 34) toinen toistaan ihanammat kangaskassit odottavat lomalaisten pyyhkeitä, rantatossuja ja vesipulloja. Kotimaisista laukuista riittää iloa vielä monelle lomalle.

Aurinkosuoja

Ultraviolettisäteitä ei voi välttää värjöttelemällä varjon alla, joten aurinkolomalle kannattaa varustautua ainakin kertoimen 15 aurinkosuojalla. Helsinki Duty Freen (portti 32) valikoimissa on aurinkotuotteita ranskalaisen Biothermin luksustuotteista brittiläiseen Ultrasuniin.

Hyttyset

Älä anna hyttysten kiusata ulkomaillakaan, vaan nappaa Apteekista (portti 27) mukaan kassiin HyttysÄssä tai PunkkiÄssä.

Ostosten tekeminen lentokentällä.

Matkustus