Hyppää pääsisältöön

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalla on viihtyisä hotelli?

Julkaistu
17.02.2016 klo 07:00
Lentoaseman GLO Airport -hotellista heräät virkeänä matkalle tai lepäät lentojen välillä.

GLO Airport sijaitsee lentoasemalla terminaali 2:n pohjakerroksessa, joten sinne ja takaisin ei tarvitse matkustaa pikkubussilla keskellä yötä. Terminaali 2:n lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen on vain parin minuutin kävelymatka. Terminaali 1:een pääsee kätevää sisäkäytävää pitkin.

– Hotelliimme tullaan latautumaan lentojen välillä. Luonamme yöpyy sekä liikematkailijoita että vapaa-ajallaan matkustavia pariskuntia ja perheitä, jotka vaihtavat lentoa Helsingissä, Kämp Collection Hotelsin liiketoimintajohtaja Krista Syväkari kertoo.

- Vieraamme ovat hyvin kansainvälistä joukkoa, ja tyypillisesti meillä viivytään vain se yksi yö. 

Lentoaseman hotellista löytyy kuntosali ja kokoustila

– Vieraamme arvostavat mainiota sijaintiamme. Lisäksi hotelliamme kiitetään huomaavaisesta palvelusta ja moderneista huoneista. Ympäri vuorokauden auki oleva, hyvin varustettu kuntosalimme on myös saanut paljon positiivista palautetta, Syväkari jatkaa.

Jos lentojen välillä on monta tuntia, GLO Airport hotellin päivähuone on varteenotettava vaihtoehto. Muutamassa tunnissa ehtii hyvin levätä ja vaikka treenata kuntosalilla.

Esimerkiksi Smart-tason päivähuoneen hinta 1–2 hengelle on 55 euroa neljältä tunnilta. Päivähuoneet ovat varattavissa joka päivä kello 9–17. 

Finnair Plus -kortilla saa alennusta sekä päivähuoneesta että saatavuuden mukaan myös päivän parhaasta hotellihinnasta.

Moni hotellin liikematkustaja-asiakkaista yhdistää vierailuunsa myös kokouksen ”Journey”-neuvottelutilassa.

Aamiaista ympäri vuorokauden

Uusittu aamiaisravintola Cesar’s sijaitsee hotellin vastaanoton vieressä. Buffetaamiainen on tarjolla aamukuudesta puoli kymmeneen. Muina aikoina hotellivieraille tarjotaan mannermainen aamiainen nimetyissä lentoaseman kahviloissa.

Hotellin aulabaari on avoinna joka päivä aamuyhdeksästä puoli kahteen yöllä.

Katso lisätietoja GLO Airport hotellista

 

Matkustus