Ohita navigaatio

Tunnetko nämä lentokentällä filmatut musiikkivideot?

Artikkeli julkaistu
10.10.2016 klo 06:00
Arkistointipäiväys
Matkustus
Lentokentissä on jotain, joka vetoaa musiikin tekijöihin vuodesta toiseen. Hämmästyttävän moni musiikkivideo on kuvattu lentokentällä – muistatko nämä?

OK Go – Upside Down and Inside Out (2016)

Losangelesilainen bändi tunnetaan tarttuvista kertosäkeistä ja näyttävistä videoista. Ei siis yllätä, että bändin uusimmalla videolla heilutaan painovoimattomassa tilassa venäläisen S7 Airlines -lentoyhtiön koneessa.

Katso video

Feist – My Moon My Man (2007)

Kanadalainen laulaja-sanoittaja laittaa tanssiksi Toronton lentokentällä ihmisiä kuljettavalla kävelyhihnalla. Kentän muut matkustajat yhtyvät tanssiin ja hihna muuttuu lentokentän kokoiseksi tanssilattiaksi.

Katso video

U2 – Beautiful Day (2000)

U2:n mahtipontisen kappaleen musiikkivideo on videoitu Pariisissa yhdellä Euroopan vilkkaimmista kentistä. Bändi näyttää soittavan keskellä kiitorataa kymmenien lentojen noustessa ja laskeutuessa ympärillä. Todellisuudessa kiitorata oli remontissa ja koneet ovat taitavaa tietokoneanimaatiota.

Katso video

Maroon 5 – Makes Me Wonder (2007)

Amerikkalaisbändi onnistuu muuttamaan Los Angelesin lentokentän surrealistiseksi ja trendikkääksi fantasiamaailmaksi tällä John Hillcoatin ohjaamalla videolla.

Katso video

Backstreet Boys – I Want It That Way (1999)

200 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on kuvattu Los Angelesin kentällä, jossa poikabändi esittelee tanssi- ja laulutaitojaan lentokentän terminaalissa. Kohtauksessa, jossa bändi tapaa fanejaan, taustalle on rullattu Boeing 727 -kone.

Katso video