Hyppää pääsisältöön

Ural Airlines aloitti lennot Helsinkiin – Lisää kiinalaismatkustajia Suomeen

Lehdistötiedote
Julkaistu
01.06.2016 klo 14:04
Venäläinen lentoyhtiö Ural Airlines käynnisti reittilennot Jekaterinburgista Helsinki-Vantaan lentoasemalle keskiviikkona 1. kesäkuuta 2016.

Ural Airlines toimii tiiviissä yhteistyössä matkanjärjestäjä Utourin kanssa, joka tuo Kiinasta matkustajia Suomeen Jekaterinburgin kautta. Lentoyhtiö operoi Helsinki-Vantaalle kahdesti viikossa kesäkuusta lokakuuhun. Reitillä käytettävä konetyyppi on A320.

– Finavian puolesta toivotamme Ural Airlinesin sekä Utourin matkustajat lämpimästi tervetulleeksi lentoasemallemme ja Suomeen. Kiinalaismatkustajien määrä Helsinki-Vantaalla on noussut viime aikoina runsaasti ja sama suuntaus jatkuu. Panostamme tänä vuonna yhä enemmän kiinalaismatkustajien palveluihin ja ostosmahdollisuuksiin, sanoo johtaja Joni Sundelin Finaviasta.

Helsinki-Vantaalla aloittavat kesällä palveluoppaat, jotka osaavat kertoa kiinaksi erityisesti lentoaseman ostosmahdollisuuksista. Jo aiemmin Finavian asiakaspalveluun on palkattu kiinankielentaitoisia työntekijöitä helpottamaan kiinalaisten matkantekoa.

– Aasiasta on nyt Helsinki-Vantaalle loistavat yhteydet. Nyt avattavan Ural Airlinesin lentoyhteyden lisäksi Helsinki-Vantaalle on 17 suoraa lentoreittiä Aasian eri kohteista. Kiinassa uusin kohde on Guangzhou, jonka reittiavajaisia vietettiin lentoasemalla toukokuun alussa, Sundelin kertoo.

Helsinki-Vantaalla juhlittiin samana päivänä myös uusien odotustilojen avautumista.

Hae lentoyhteyksiä

Matkustus