Hyppää pääsisältöön

Vuokraa tilat tapahtumallesi upeasta Kuopion Järviterminaalista

Julkaistu
13.06.2016 klo 09:28
Kuopion lentoaseman kupeessa sijaitsee monikäyttöinen Järviterminaali, mikä on nyt vuokrattavissa  erilaisia tapahtumia varten. Tilat soveltuvat hienosti erilaisiin juhliin, kokouksiin ja muihin tapahtumiin.

Paikalle pääsee helposti sekä maalta, vesiltä, että ilmasta. Kuopion lentoasemalta on Järviterminaaliin kävelymatka ja keskustan matkustajasatamasta vesiteitse 20 kilometriä. Venelaituriin pääsee aluksilla, joiden korkeus on enintään 6 metriä.

Järviterminaalin tiloja voivat kaikki varata ja tarjoilut voi järjestää itse haluamallaan tavalla. Terminaali on kalustettu ja varustettu suureenkin tilaisuuteen soveltuvalla valmistuskeittiöllä.

Varaukset tehdään Tapahtumatoimisto Maccoyn nettisivuilta löytyvän linkin kautta.

-  Olen erittäin iloinen alkaneesta yhteistyöstä Tapahtumatoimisto Maccoyn kanssa ja toivon että järviterminaalissa järjestetään tulevaisuudessa monia hauskoja tapahtumia. Suojaisa piha-alue sekä mahdollisuus päästä perille saakka jopa veneellä, luovat puitteet toimiville ja uniikeille tapahtumille, kertoo Finavian Itä-Suomen aluejohtaja Raija Niskanen.

Järviterminaalin tapahtuma-areenan varaukset voit tehdä kätevästi osoitteessa http://www.maccoy.fi. Vuokraehdoista voi kysyä sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 050-573 6121.

-  Järviterminaalin tilat tarjoavat upeat puitteet ainutlaatuisten tapahtumien järjestämiseen. Näin kesällä Järviterminaali toimii hienosti vaikkapa hääjuhlapaikkana ja varauksia tälle kesälle onkin jo tehty, iloitsee Jukka Makkonen Maccoy Marketingista.

Järviterminaalin omistaa Finavia Oyj. Finavia ylläpitää ja kehittää Suomen lentoasemien verkostoa. Kuopion lentoasema palvelee kattavasti ympäröivää seutua tarjoten liikenneyhteyksien lisäksi myös puitteita aktiiviselle harrastustoiminnalle.

Matkustus