Hyppää pääsisältöön

Avoimet ovet uudessa Vartiolentolaivueen Helsinki-Vantaan tukikohdassa 13.5.2017

Julkaistu
11.05.2017 klo 11:17
Yleisöllä on mahdollisuus tutustua Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivueen uuteen Helsinki-Vantaan tukikohtaan lauantaina 13. toukokuuta kello 13 - 15.

Vartiolentolaivue toteuttaa Rajavartiolaitoksen lakisääteisiin tehtäviin liittyvän lentotoiminnan helikoptereilla ja lentokoneilla. Laivueen täysin uusi Helsingin tukikohta otettiin käyttöön Helsinki-Vantaalla helmikuussa.

Avoimien ovien päivänä järjestettävällä tutustumiskierroksella on nähtävissä lentokalustoa sekä mahdollisuus saada tietoa helikoptereiden lentoreiteistä lentoaseman lähialueilla.

Tutustuminen tukikohtaan tapahtuu omatoimisesti. Tiloissa on opasteiden lisäksi Vartiolentolaivueen sekä Finavian henkilökuntaa vastaamassa kysymyksiin. Kierrokseen on syytä varata noin tunti.

Käytännön ohjeita tutustumiskierrokselle

Helsinki-Vantaan tukikohta löytyy osoitteesta Tullimiehentie 16, 01530 Vantaa. Tukikohdan portti on avoinna yleisölle lauantaina 13. toukokuuta 2017 kello13 - 15.

Pysäköinti tapahtuu tukikohdan ulkopuolella sijaitsevalla hiekkakentällä. Yleisön kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin, sillä vierailijoita ei oteta sisään enää portin sulkemisen jälkeen.

Tukikohdassa ei ole mahdollisuutta tavaransäilytykseen. Vierailijoiden kannattaa huomioida, että päällysvaatteita tulee pitää mukana kierroksen ajan. Isoja laukkuja tai reppuja ei voi ottaa kierrokselle mukaan. Sisään ei myöskään ole mahdollista tuoda lastenvaunuja.

Lisätietoja: Rajavartiolaitoksen apulaiskomentaja Ismo Siikaluoma, p. 0295 42 8002

Lähde: Rajavartiolaitoksen tiedote 8.5.2017

Lue lisää Vartiolentolaivueen tukikohdan muutosta Helsinki-Vantaalle

Matkustus Ihmisiä & Ilmailua