Skip navigation

Blue Air aloitti lennot Helsinki-Vantaalta Bukarestiin

Artikkeli julkaistu
16.06.2017 klo 10:16
Helsinki-Vantaan lentoaseman reittivalikoima täydentyi 16. kesäkuuta, kun Blue Air starttasi lennot Romanian Bukarestiin.

Lennot operoidaan ympäri vuoden kolmesti viikossa tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

– Olemme iloisia uudesta kohteesta, jonka saamme Helsinki-Vantaan reittivalikoimiin. Suorien reittien kehitys on ollut Suomessa nousujohteista ja suomalaisten ulottuvilla on väestömäärään suhteutettuna ylivertaiset yhteydet eri puolille maailmaa. Toivotamme Blue Airin lämpimästi tervetulleeksi Suomeen ja Helsinki-Vantaalle, jonka rooli lentoliikenteen solmukohtana korostuu entisestään, sanoo lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Bukarestista on hyvät jatkolentoyhteydet muun muassa Tel Aviviin, Larnacaan ja moniin Italian kohteisiin.

– On upeaa saada Helsinki mukaan nopeasti kasvavaan Bukarestin-verkostoomme. Helsinki on vetävä kohde, joka palvelee sekä liike- että lomamatkustusta. Reittiavaus on ilouutinen meille ja myös Suomessa asuville romanialaisille, jotka voivat matkustaa perheensä luokse useammin. Suomalaismatkustajille avautuu samalla paremmat mahdollisuudet päästä nauttimaan Bukarestista, joka on hauska ja vehreä kaupunki. Tämä avaus on tärkeä askel meille vahvistaessamme asemiamme Pohjoismaissa, toteaa Vlad Cristescu, Blue Airin reittiverkostosta vastaava johtaja.

Liput ovat myynnissä Blue Airin verkkosivuilla osoitteessa www.blueairweb.com

Finavian lentoasemilta paljon uusia lentoyhteyksiä

Helsinki-Vantaalla on tänä vuonna useita reittiavajaisia. Uusia lentoja on jo avattu mm. San Franciscoon, Zagrebiin, Amsterdamiin sekä Ibizalle. Luvassa on reittilisäyksiä mm. Havannaan, Varnaan, Goalle ja Astanaan.

Myös muilla Finavian lentoasemilla avataan uusia lentoreittejä.

Lue lisää Suomen uusista lentoyhteyksistä

Matkustus