Hyppää pääsisältöön

Finavia Porin SuomiAreenalla 13. ja 14.7.

Julkaistu
30.06.2017 klo 11:09
SuomiAreena kokoaa Poriin jälleen keskellä heinäkuuta koko Suomen vaikuttajat ja päättäjät yhteen. Nyt 12. kertaa järjestettävän tapahtuman pääteema on Suomi 100 – Yhdessä.

Finavia on tietysti menossa mukana järjestämässä ohjelmaa ja osallistumassa yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Torstaina 13.7. Lapin Lumoa -aamiaistapahtuma

Finavia järjestää yhdessä House of Laplandin kanssa aamiaistapahtuman, jossa pohditaan Lapin matkailun tulevaisuutta.

Lapin matkailussa eletään ennennäkemätöntä buumia. Etenkin aasialaiset matkustajat ovat ihastuneet pohjoisen Suomen hiljaisuuteen, puhtauteen ja turvallisuuteen. Suorat lennot eri puolilta Eurooppaa ovat siivittäneet Lapin lumoa myös eurooppalaisturistien keskuudessa. Mutta miltä näyttää Lapin matkailu tulevaisuudessa ja mitkä ovat matkailun kasvun mahdollisuudet ja visiot seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi?

Aiheesta keskustelevat Suomen liikenne- ja matkailualan kärkitoimijat. Mukana ovat Finavian toimitusjohtaja Kari Savolaisen lisäksi muun muassa Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta, OP:n liiketoiminta-alueen johtaja Hannu Jaatinen sekä House of Laplandin toimitusjohtaja Sanna Tarssanen. Tilaisuuden juontaa Eeva Lehtimäki.

Tapahtuma järjestetään klo 9-10.30 Juhlatalo Katariinassa, osoitteessa Mikonkatu 28.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu tarjoilua varten tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 5.7. alla olevan linkin kautta. Koska paikkoja on rajallisesti, mukaan mahtuvat nopeimmat.

https://www.lyyti.in/Lapin_Lumoa_Porin_SuomiAreenalla_5561

Perjantaina 14.7. Liikennevallankumous!

Finavian toimitusjohtaja Kari Savolainen on yhtenä puhujana Liikenne- ja viestintäministeriön Liikennevallankumous!-keskustelussa. Muut puhujat ovat Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, OP:n liikkumisen hankejohtaja Sonja Heikkilä, Tuup Oy:n toimitusjohtaja Pekka Möttö ja Sitran johtaja Mari Pantsar. Paneelin juontaa toimittaja Tuomas Enbuske.

”Yhdellä lipulla sujuvasti ovelta ovelle on tavoite, jonka puolesta kannattaa tehdä töitä. On tärkeää, että myös lentoliikenne kytkeytyy tehokkaasti muihin liikennemuotoihin. Muun muassa tätä varmasti sivutaan liikennekeskustelussa SuomiAreenassa", toimitusjohtaja Kari Savolainen Finaviasta toteaa.

Keskustelu järjestetään klo 11.45-13 asiantuntijakeskus BEPOPissa ja se on avoin kaikille.

Keskustelu lähetetään suorana Suomiaarena.fi-sivulla. Lisäksi keskustelusta tulee tallenne MTV3:n Katsomoon.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 10.-14.7.2017. Viiden päivän aikana SuomiAreenalla järjestetään yli 170 tilaisuutta, joihin osallistuu lähes 950 yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.

Tutustu SuomiAreenan 2017 ohjelmaan

Tervetuloa Poriin nauttimaan SuomiAreenan ohjelmasta ja tunnelmasta!

Kuva: SuomiAreenan kuvapankki

Matkustus