Hyppää pääsisältöön

Finavian uramahdollisuudet esillä Aviapolis Jobs -tapahtumassa torstaina 2.2.

Julkaistu
01.02.2017 klo 08:19
Aviapolis-alueen työnantajat järjestävät yhteisen rekrytointitapahtuman 2.2.2017 kello 10–18 Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tule keskustelemaan Finavian HR-ammattilaisten kanssa juuri sinulle soveltuvista uramahdollisuuksista!

Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtumassa sinulla on mahdollisuus tavata Aviapolis-alueen yritysten ja ammattiryhmien edustajia. Tarjolla on tietoa alueen uramahdollisuuksista ja avoimena olevista työpaikoista lentoasemalla ja välittömässä läheisyydessä.

Mukaan tapahtumaan on ilmoittautunut 20 lentoasema-alueen toimijaa, mm. Aviator Finland, Finavia, Finnair, FlyNorra, Nordic Choice Hotels, LSG Sky Chefs Finland, Rajavartiolaitos, Securitas, Sodexo, Staffpoint, Volvo ja Vantaan kaupunki.

Aviapolis Jobs -verkosto kokoaa Vantaan kaupungin, Finavian ja Finnairin johdolla yhteen lentokenttäalueen työnantajat. Yhteistyön tavoitteena on lisätä nopeasti kasvavan ja kehittyvän Aviapolis-alueen työmahdollisuuksien näkyvyyttä, edistää yritysten rekrytointiyhteistyötä sekä markkinoida yhdessä monipuolisia työpaikka- ja uramahdollisuuksia. Yhteistyötä tehdään niin Aviapolis-alueen työnantajien kuin pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Alueella toimii yli 1800 yritystä, joissa työskentelee 35 000 henkilöä. Aviapoliksessa työntekijät työllistyvä monipuolisesti eri aloille, muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtäviin.

Alue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työuran alusta kehittyä eteenpäin eri työtehtäviin.

Aviapolis Jobs- rekrytointitapahtuma

Aika: torstai 2.2.2017 klo 10-18
Paikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Toimintokeskus (toke), Valopiha 3krs. (terminaali 2:n viereinen toimistorakennus, samassa rakennuksessa sijaitsevat myös mm. Sodexo ja Poliisi).

Osoite: Lentäjäntie 1B, 01530 Vantaa (kartta: https://urly.fi/Idk)

Tutustu aiheeseen myös verkkopalvelussamme Finavia työpaikkana

Ihmisiä & Ilmailua Matkustus