Hyppää pääsisältöön

Helsinki-Vantaalle avautuu elektroniikkamyymälä

Julkaistu
31.01.2017 klo 08:30
Capi The Travellers Electronics Company avaa elektroniikkamyymälän Helsinki-Vantaalle toukokuussa 2017. Myymälä on toivottu lisä lentoaseman palvelutarjontaan ja täydentää palveluvalikoimaa entisestään. Helsinki-Vantaa on viime vuosina houkutellut useita kansainvälisiä yrityksiä Suomeen.

Elektroniikkamyymälä avautuu lentoaseman porttialueelle, jonne on  vapaa pääsy kaikilla matkustajilla.

Capilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus Pohjoismaista ja sillä on syvällinen ymmärrys Skandinavian markkinoista.

- Helsinki-Vantaa on Pohjois-Euroopan johtavia vaihtolentoasemia, ja tämä liike antaa meille mahdollisuuden vahvistaa asemaamme Pohjoismaissa entisestään. Olemme iloisia, että saamme olla osana tätä uraauurtavaa lentoasemaa. Odotamme innolla, että pääsemme tekemään matkustajien lentoasemakokemuksesta yhä paremman, kertoo Peter Wiggers, Royal Capi-Luxin toimitusjohtaja.

Capin myymälöissä yhdistyvät parhaat brändit, uusimmat innovaatiot ja luova ostosympäristö. Tuotevalikoima koostuu johtavista huippubrändeistä, premium-brändeistä ja Capin oman brändin, Mitonen, tuotteista. Valikoimaa päivitetään usein, ja matkustajat pääsevät nauttimaan myös tuotteiden ennakkojulkaisuista.

Paikallisuus on osa Capin myymäläkonseptia. Helsinki-Vantaalla paikallisuus näkyy liikkeen kuvamaailmassa ja brändiportfoliossa - mukana on skandinaavisia brändejä, kuten Hasselblad ja B&O. Myymälöiden fokuksessa on kokemuksellisuus.

- Odotamme innolla Capin saapumista Helsinki-Vantaalle. Elektroniikkaliike on toivottu ja tarpeellinen lisä lentoaseman palvelutarjontaan, sanoo Helsinki-Vantaan kaupallinen johtaja Elena Stenholm Finavialta.

Capi on lentoasemien johtava elektroniikan jälleenmyyjä ja B2B-toimittaja. Yhtiöllä on 35 myymälää 10 lentoasemalla Euroopassa ja Etelä-Afrikassa sekä franchising-toimintaa Ukrainassa ja Kiinassa.

Lähde: Capin tiedote 31.1.2017

Katso kaikki Helsinki-Vantaan palvelut

Matkustus