Hyppää pääsisältöön

Kauneustuotteet, joita saa vain Helsinki-Vantaan lentokentältä

Julkaistu
19.07.2017 klo 06:00
Näitä tuotteita et löydä muualta Suomesta!

Helsingin keskustan liikkeet myyvät jo monia kansainvälisiä kosmetiikkabrändejä, mutta muutamia löydät vain Helsinki-Vantaan kentältä.

Listasimme seuraavaa matkaasi varten tuotteet, joita et löydä muualta:

  1. Jo Malone London

Brittiläisen imperiumin jäsenen arvonimellä palkittu Jo Malone alkoi valmistaa luksusluokan hajustettuja tuotteita jo vuonna 1983. Merkki tunnetaan erityisesti uniikista tavastaan yhdistää tuoksuja kuten karhunvatukka ja laakeripuu, tai lehtoteurikka ja merisuola. Tuotteet tunnistaa tyylikkäistä pakkauksistaan, joiden vaaleankeltaista etikettiä kiertää musta reunus. Sopii hyvin lahjaksi yksilöllisyyttä vaalivalle. (Beauty Store, portti 28)

  1. La Prairie

La Prairie -tuotteet näkivät päivänvalon ensimmäistä kertaa vuonna 1931 sveitsiläisellä Clinique La Prairie -klinikalla, joka yhdistää lääketiedettä hyvinvointii tarjoamalla erityisesti soluterapiaa. Myös tuoteperheen päämääränä on nuortunut, iätön iho. Kosteusvoiteet, puhdistustuotteet ja naamiot on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista, kuten kaviaarista, platinasta ja sveitsiläisistä jääkristalleista. Luksusta arvostavalle. (Helsinki Duty Free Store, portti 32)

Tiesitkö tätä tax free -ostoksista?

Artikkelia päivitetty tuotevalikoiman osalta.

Matkustus