Hyppää pääsisältöön

Kirja matkaan -kampanja tuo pop up -kirjaston Helsinki-Vantaalle

Julkaistu
22.06.2017 klo 05:39
Lentoasemalle aukeava kirjasto tarjoaa sadan kotimaisen kirjan valikoiman. Kirjastosta voi lainata matkalukemista viikon ajan juhannuksen jälkeen.

Helsinki-Vantaan lentoasemalle aukeaa pop up -kirjasto viikolla 26. Kirjasto tulee terminaalien 1 ja 2 väliselle yhdyskäytävälle ja on auki maanantaista perjantaihin 26.-30. kesäkuuta kello 11-17.

Pop up –kirjaston teemana on 100 suomalaista kirjaa. Kokoelmasta löytyy valikoima laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Lainattavana on monipuolisesti kirjoja lastenkirjallisuudesta klassikoihin sekä ruotsinkielisiin teoksiin. Lainaaminen hoituu Taskukirjasto-sovelluksella.

Kirjastossa vierailevat myös kotimaisen kirjallisuuden kärkinimet keskustelemassa kirjoista ja suosittelemassa luettavaa. Helsinki-Vantaalla voi tavata Salla Simukan (maanantaina 26. kesäkuuta kello 15-17), Antti Tuomaisen (tiistaina 27. kesäkuuta kello 15-17) ja Siri Kolun (keskiviikkona 28. kesäkuuta kello 15-17).

Liikkuvat kirjastot ovat vierailleet kesäkuun aikana jo Myyrmäen ja Tikkurilan juna-asemilla. Tempauksen järjestävät Vantaan kaupunginkirjasto, FILI, Kirjastot.fi ja Kirjasampo.

Lisätiedot kampanjasta, kuten pop up –kirjaston kirjalistat, löytyvät Helmet-sivustolta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi hankkia matkalukemista ympäri vuoden ja vuorokauden myös Book Swap –kirjanvaihtopisteestä.

Matkustus