Hyppää pääsisältöön

Neljä asiaa, jotka voit tehdä odotellessasi saapuvien aulassa

Julkaistu
04.01.2017 klo 07:00
Helsinki-Vantaalta löytyy tukku palveluja, joihin myös muilla kuin matkustajilla on pääsy. Läheistään kentältä noutava voi odotellessaan hoitaa näppärästi monenlaisia asioita.

Oletko koskaan huomannut, miten saapuvien aulassa läheisiään odottavat ovat usein hyvällä tuulella? Viime kohtaamisesta on voinut vierähtää viikkoja tai kuukausia, ja jännitys on käsin kosketeltavaa. Mutta miten kuluttaa aikansa, kun odottelee lennon laskeutumista?

Vaikka puhelimen plärääminen on usein helpoin vaihtoehto, voi ajan käyttää myös tehokkaammin hyväkseen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla on näet useita palveluja, jotka ovat avoinna myös ei-matkustajille. Odotellessa voi hoitaa käytännön asioita nopeasti ja tehokkaasti.

Tässä muutamia esimerkkejä:

1. Lataa matkakortti

R-kioskilta (terminaali 2, lähtöaula) saa melkein mitä vain lehdistä ja täytetyistä leivistä purkkaan ja lottokuponkeihin. Ärrällä voit myös ladata lisää arvoa HSL:n matkakorttiisi tai ostaa uuden matkakortin yhteiskäyttöön.

2. Tee ruokaostokset

Pitkän lentomatkan jälkeen on melkeinpä katastrofi, jos kotona odottaa vain tyhjä jääkaappi. Helsinki-Vantaalta löytyy onneksi kellon ympäri avoinna oleva Alepa, (terminaali 2, saapuvien aula 2B) jossa voit täydentää ruokavarastot, ennen kuin matkalainen edes laskeutuu.

3. Käväise apteekissa

Jos kaipaat täydennystä resepteihin tai haluat ostaa itsehoitolääkkeitä, lentoaseman apteekki (terminaali 2, saapuvien aula 2A) palvelee sinua mielellään.

4. Nauti kahvista

Suomen ensimmäinen Starbucks (terminaali 2, saapuvien aula 2B) tarjoaa 100% Reilun kaupan espressopohjaisia kahveja, teetä ja muita juomia. Starbucksista löytyy myös pikkunälän selättäviä leipiä, muffinsseja ja leivonnaisia kahvin kylkeen.Lue tästä, mitä Helsinki-Vantaalla voi tehdä 24 tunnin aikana.

Matkustus