Ohita navigaatio

Suunnittele oma lentomenu: aamulento

Artikkeli julkaistu
22.05.2017 klo 06:00
Arkistointipäiväys
Jos syöt lennolla mieluiten itse valitsemaasi ruokaa, löydät Helsinki-Vantaan lentoasemalta runsaasti herkullisia ja terveellisiä vaihtoehtoja.

On aikainen aamu Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja matkustajan vatsa huutaa aamiaista. Kenties edessäsi on pitkä lento ja sinulla on tarkka maku, tai lentoyhtiösi ei tarjoile ruokaa matkan aikana.

Helsinki-Vantaan kaupoissa ja ravintoloissa on runsaasti vaihtoehtoja aterioiksi, jotka voi kätevästi ja edullisesti napata mukaan koneeseen. Tässä muutama aamiaisehdotus:

Café Tori (portit 26-27) tarjoilee sekä perinteistä puuroa että mango-chiaversiota terveystietoisille. Lisäksi tarjolla on muun muassa raikkaita hedelmäsalaatteja (3,90-5,40 €).

Lisää chia-puurovaihtoehtoja löydät Johan & Nyströmiltä (portti 13).

Jos olet tuhdimman aterian tarpeessa, kokeile Tapio Cafén (portti 24) pekonimuna-bagelia (6,90 €).

Myös Wine & View (portti 26) on hyvä vaihtoehto isompaan nälkään: aamiaismenuun (9,90 €) kuuluu brie-juustolla, kinkulla ja salaatilla täytetty croissant sekä jogurtti myslillä ja lakkahillolla. Hintaan kuuluu myös Americanokahvi.

Upper Crust (portti 19) on erikoistunut täytettyihin patonkeihin. Aloita aamusi esimerkiksi lohi- tai kinkku-muna-patongilla (6,90-7,50 €). Kokoatko mieluummin aamiaisesi itse?

Fly Innin (portti 27) runsas aamiaisbuffetti on tarjolla joka päivä kello 6-10 (16,90 €).

Voit myös suunnata aamulennolle kakkosterminaalin tuloaulan Alepan kautta: valikoimista löydät niin hedelmiä ja vihanneksia terveelliseen naposteluun kuin voileipiä, karjalanpiirakoita sekä tuttuja suolaisia ja makeita herkkujakin.

Tiesitkö, että Helsinki-Vantaalta voit tilata ruokaa ja juomaa ennakkoon? 

Tässä kolme hyvää syytä varata parkkipaikka ennakkoon 

Matkustus